Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=микробиология мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.64(075.8)/А 90
Автор(и) : Асонов, Николай Романович
Назва : Микробиология : учеб. для студентов высш. учеб. заведений . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Предм. указ.: с. 347-350.
ISBN, Ціна 5-10-001140-8: 1.00 р.
УДК : 579.64(075.8)
ББК : 40.5я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Сільськогосподарська мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Общая и специальная, зоотехническая, генетика.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1:637.1/.3]/М 74
Автор(и) : Моисеева, Елена Львовна
Назва : Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 205-217. - Лит.: с. 218-222
ISBN, Ціна 5-10-000205-0: 1.10 р.
УДК : 663.1:637.1/.3]
ББК : 36-1
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Зберігання-- Мікробіологія
Молочні продукти-- Зберігання-- Мікробіологія
Харчові продукти-- Заморожування-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): психротрофные микроорганизмы--психротрофні мікроорганізми--мезофильные микроорганизмы--мезофільні мікроорганізми--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология молока--мікробіологія молока--микробиология мороженого--мікробіологія морозива--микробиология масла--мікробіологія масла--микробиология быстрозамороженных продуктов--мікробіологія швидкозаморожених продуктів--санитарные требования к холодильникам--санітарні вимоги до холодильників--микробиология птицы--мікробіологія птиці--микробиология твердых сыров--мікробіологія твердих сирів--микробиология творога--мікробіологія сиру
Анотація: Приведена характеристика микроорганизмов, являющихся основными возбудителями порчи мясных и молочных продуктов при холодильном хранении.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.055/К72
Автор(и) : Костенко, Юрий Григорьевич, Нецепляев, Сергей Владимирович, Гончарова, Лариса Аркадьевна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :176 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001725-2: 1.00 крб.
УДК : 637.5.055
ББК : 36.92я722
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Мікробіологія
М'ясне виробництво-- Санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология птицепродуктов--мікробіологія птахопродуктів--инфекционные болезни животных--інфекційні хвороби тварин--санитарная оценка--санітарна оцінка--инвазионные болезни животных--інвазійні хвороби тварин--пищевые отравления--харчові отруєння--кишечные инфекции человека--кишкові інфекції людини--санитарный режим производства--санітарний режим виробництва--санитарно-гигиенические требования--санітарно-гігієнічні вимоги
Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)