Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=микрофлора пищевых продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67(075.8)/Т38
Автор(и) : Коваленко В. О., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Коваль А. А.
Назва : Технічна мікробіологія : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :678, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 165.00 грн
УДК : 579.66/67(075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологія-- Використання
Мікробіологічна промисловість-- Процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфологія мікроорганізмів--морфология микроорганизмов--систематика--фізіологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--консервування харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--біохімічні процеси--биохимические процессы--екологія мікроорганізмів--экология микроорганизмов--патогенні мікроорганізми--патогенные микроорганизмы--харчові захворювання --пищевые заболевания--мікрофлора харчових продуктів--микрофлора пищевых продуктов--промислове використання мікроорганізмів--промышленное использование микроорганизмов--мікробіологічні виробництва--микробиологические производства
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)