Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=минеральные вещества<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-26 
1.
615.8
М18


   Малахов, Геннадий Петрович

    Целительные силы [Текст] : в 4 т. / Г. П. Малахов. - СПб. : АО "Комплект", 1994 - 1995. - (Целительные силы).
   Т. 1 : Очищение организма / [худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - Изд. перераб. и доп. - 1994. - 358. [10] с. : ил. - Лит.: с. 356-358. - ISBN 5-88596-007-0 : 5.00 грн
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Нетрадиційна медицина--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
очищение кишечника -- очищення кишківника -- очищение печени -- очищення печінки -- очищение почек -- очищення нирок -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводні -- жиры -- жири -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- микроэлементы -- мікроелементи -- правильное питание -- правильне харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки
Анотація: Даны рекомендации по оздоровлению организма человека нетрадиционными методами, без применения лекарств. Даются рецепты чистки организма от продуктов распада, угнетающих жизненные силы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Емельянов, Ф. В. \худож.\
Примірників всього: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Знайти схожі

2.
28.072
Х46


   
    Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн
ББК 28.072
Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
612.3(075)
П12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Физиология питания [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, М. М. Эйдельман. - Москва : Высш. шк., 1989. - 368 с. : табл. - Лит.: с. 364. - ISBN 5-06-000087-7 : 1.00 р.
УДК
ББК 28.073.1я73
Рубрики: Фізіологічні процеси--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
физиологические процесы -- физиология питания -- фізіологія харчування -- пищеварительная система -- травна система -- кровь -- кров -- система кровообращения -- система кровообігу -- дыхательная система -- дихальна система -- выделительная система -- видільна система -- энергозатраты -- енергозатрати -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продовольственные продукты -- продовольчі продукти -- пищевая ценность -- харчова цінність -- пищевые рационы -- харчові раціони -- пищевые вещества -- харчові речовини -- нормы потребления -- норми споживання -- режим питания -- режим харчування -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- питание учащихся -- харчування учнів -- питание рабочих -- харчування робітників -- лечебно-профилактическое питание -- лікувально-профілактичне харчування -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание пожилых людей -- харчування літніх людей -- питание туристов -- харчування туристів -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- химический состав -- хімічний склад
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Нина Васильевна; Эйдельман, Мальвина Михайловна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
38.3я73
К63


    Комар, Алексей Георгиевич.
    Строительные материалы и изделия [] : учебник / А. Г. Комар. - 5-е изд., перераб. и доп. - Харьков : Высш. шк., 1988. - 527 с. : рис., табл. - Вопр. для самопроверки: с. 513-517. - Лит.: с. 518-519. - Предм. указ.: с. 520-522. - ISBN 5-06-001250-6 : 1.50 р.
ББК 38.3я73
Рубрики: Будівельні матеріали--Властивості--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
строительные материалы -- природные материалы -- природні матеріали -- керамические материалы -- керамічні матеріали -- минеральные расплавы -- мінеральні розплави -- минеральные вещества -- мінеральні розчини -- бетоны -- бетони -- строительные растворы -- будівельні розчини -- искусственные каменные изделия -- штучні кам'яні матеріали -- металлические материалы -- металеві матеріали -- железобетонные изделия -- залізобетонні вироби -- лесные материалы -- лісові матеріали -- теплоизоляционные материалы -- теплоізоляційні матеріали -- акустические материалы -- акустичні матеріали -- пластмассы -- пластмаси -- лакокрасочные материалы -- лакофарбові матеріали
Анотація: Номенклатура важнейших групп строительных материалов, теоретические основы технологии производства вяжущих материалов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
663.03(075)
П 12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
51.230
П35


   
    Питание по группам крови [] / [сост. : О. В. Завязкин]. - Донецк : БАО, 2003. - 286 с. - (Книга-подарок). - Прил.: с. 263-282. - ISBN 966-548-603-9 : 6.80 грн
ББК 51.230
Рубрики: Нетрадиційна медицина--Дієтотерапія--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
питательные вещества -- поживні речовини -- группы крови -- групи крові -- состав крови -- склад крові -- рецепты блюд -- рецепти страв -- разгрузочные дни -- розвантажувальні дні -- сыроедение -- сироїдіння -- физическая нагрузка -- фізичне навантаження -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни
Анотація: Собраны разнообразные сведения, которые касаются питания согласно особенностям организма человека, имеющего ту или иную группу крови.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завязкин, О. В. \сост.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
613.2(075.8)
П 12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - Л-ра: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7 : 095.30 грн, 052.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.072я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи--Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гигиена питания -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- сироїдіння -- сироедение -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н.В.; Димитрієвич, Л.Р.
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

8.
613.2(075.8)
З91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 332 с. : табл., рис. - Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330. - ISBN 978-966-364-996-2 : 96.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- система травлення -- пищеварительная система -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

9.
613.2
М 29


    Мартинчик, Арсений Николаевич.
    Общая нутрициология [] : учеб. пособ. / А. Н. Мартинчик, И. В. Маев, О. О. Янушевич. - Москва : МЕДпресс-информ, 2005. - 392 с. : рис., табл. - Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392. - ISBN 5-98322-075-6 : 66.85 грн.
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Нутріціологія--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
белки -- білки -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- эпидемиология питания -- епідеміологія харчування -- биомаркеры пищевого статуса -- біомаркери харчового статусу
Анотація: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Маев, Игорь Вениаминович; Янушевич, Олег Олегович
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

10.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)