Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=минеральные вещества<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-26 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Назва : Хімія харчування : метод. матеріали
Вихідні дані : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотека "Шкільного світу"
ISBN, Ціна 966-8651-32-4: 4.42 грн
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Харчування-- Ферменти
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:547/С46
Автор(и) : Скурихин, Игорь Михайлович, Нечаев, Алексей Петрович
Назва : Все о пище с точки зрения химика
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1991
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 213-285. - Лит.: с. 286
ISBN, Ціна 5-06-000673-5: 2.70 р.
УДК : 641.1:547
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Хімічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): белковые вещества--білкові речовини--липиды--ліпіди--углеводы--вуглеводи--витамины--вітаміни--минеральные вещества--мінеральні речовини--пищевые добавки--харчові добавки--природные токсиканты--природні токсиканти--загрязнители пищи--забруднювачі їжі--пищевая аллергия--харчова алергія--химия пищевых производств--хімія харчових виробництв--химия пищеварения--хімія травлення--рациональное питание--раціональне харчування
Анотація: Рассмотрены основные химические компоненты пищевых продуктов, даны сведения о химических процессах при получении основных пищевых продуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), БГ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), БГ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 691.328/Р12
Автор(и) : Рабинович, Феликс Нисонович
Назва : Дисперсно армированные бетоны
Вихідні дані : Москва: Стройиздат, 1989
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Наука - строительному производству
Примітки : Лит.: с. 171-175
ISBN, Ціна 5-274-00506-3: 2.20 р.
УДК : 691.328
ББК : 38.331
Предметні рубрики: Бетони-- Властивості-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бетоны--минеральные вещества--мінеральні речовини--дисперсно армированные бетоны--дисперсно армовані бетони--структура бетонов--структура бетонів--армирование фибробетонных конструкций--армування фібробетонних конструкцій--стеклоармированные композиции--склоармовані композиції--бетонные материалы--бетонні матеріали--ограждения промышленных зданий--огорожі промислових будівель
Анотація: Теория армирования бетонов волокнами и практика применения дисперсно армированных бетонов в строительстве: свойства, технологии, изготовление.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/П35
Назва : Питание по группам крови
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2003
Кільк.характеристики :286 с
Серія: Книга-подарок
Примітки : Прил.: с. 263-282
ISBN, Ціна 966-548-603-9: 6.80 грн
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Нетрадиційна медицина-- Дієтотерапія
Анотація: Собраны разнообразные сведения, которые касаются питания согласно особенностям организма человека, имеющего ту или иную группу крови.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 630*17/П30
Автор(и) : Петрова, Вера Петровна
Назва : Биохимия дикорастущих плодово-ягодных растений
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :287 с.: табл., фот. цв.
Примітки : Лит.: с. 266-286
Ціна : 2.80 р.
УДК : 630*17
ББК : 43.8
Предметні рубрики: Плодоягідні
Дикорослі рослини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевая ценность дикорастущих плодов--харчова цінність дикорослих плодів--пищевая ценность дикорастущих ягод--харчова цінність дикорослих ягід--диетическая ценность дикорастущих плодов--дієтична цінність дикорослих плодів--диетическая ценность дикорастущих ягод--дієтична цінність дикорослих ягід--пектиновые вещества--пектинові речовини--органические кислоты--органічні кислоти--азотистые вещества--азотисті речовини--минеральные вещества--мінеральні речовини
Анотація: Показана ценность дикорастущих плодов и ягод как пищевого и лекарственного сырья.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 12
Автор(и) : Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Назва : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2007
Кільк.характеристики :441 с
Примітки : Л-ра: с. 438-440
ISBN, Ціна 978-966-680-347-7: 095.30, 052.00, грн
УДК : 613.2(075.8) + 577(075.8)
ББК : 51.23я73 + 28.072я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування-- Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075)/П12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко, Нина Васильевна, Эйдельман, Мальвина Михайловна
Назва : Физиология питания : учебник
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-06-000087-7: 1.00 р.
УДК : 612.3(075)
ББК : 28.073.1я73
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075)/П 12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко Н. В., Евлаш В. В.
Назва : Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник
Вихідні дані : К.: ИНКОС, 2007
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.245
ISBN, Ціна 966-8347-53-6: 42.00 грн
УДК : 663.03(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.087/О-66
Автор(и) : Орлинский, Борис Сергеевич
Назва : Добавки и премиксы в рационах
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1984
Кільк.характеристики :174 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 171-172
Ціна : 0.50 р.
УДК : 636.087
ББК : 45.45
Предметні рубрики: Годівля тварин
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): минеральные вещества--мінеральні речовини--витамины--вітаміни--аминокислоты--амінокислоти--ферментные препараты--ферментні препарати--кормовые препараты антибиотиков--кормові препарати антибіотиків--комплексные биологически активные добавки--комплексні біологічно активні добавки--премиксы--премікси
Анотація: Характеризуется влияние используемых при кормлении сельскохозяйственных животных минеральных, витаминных, аминокислотных, ферментных добавок, антибиотиков, а также премиксов, вводимых в комбикорма, на эффективность их использования и увеличение живой массы прироста.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)