Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=минеральные вещества<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-26 
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 615.8/М18
Автор(и) : Малахов, Геннадий Петрович
Назва : Целительные силы: в 4 т./ Г. П. Малахов. - (Целительные силы). Т. 1: Очищение организма . -Изд. перераб. и доп.
Вихідні дані : СПб.: АО "Комплект", 1994
Кільк.характеристики :358. [10] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 356-358
ISBN, Ціна 5-88596-007-0: 5.00 грн
УДК : 615.8
ББК : 53.59
Предметні рубрики: Нетрадиційна медицина
Географіч. рубрики:
Анотація: Даны рекомендации по оздоровлению организма человека нетрадиционными методами, без применения лекарств. Даются рецепты чистки организма от продуктов распада, угнетающих жизненные силы.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Назва : Хімія харчування : метод. матеріали
Вихідні дані : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотека "Шкільного світу"
ISBN, Ціна 966-8651-32-4: 4.42 грн
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Харчування-- Ферменти
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075)/П12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко, Нина Васильевна, Эйдельман, Мальвина Михайловна
Назва : Физиология питания : учебник
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-06-000087-7: 1.00 р.
УДК : 612.3(075)
ББК : 28.073.1я73
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 38.3я73/К63
Автор(и) : Комар, Алексей Георгиевич
Назва : Строительные материалы и изделия : учебник . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Харьков: Высш. шк., 1988
Кільк.характеристики :527 с.: рис., табл.
Примітки : Вопр. для самопроверки: с. 513-517. - Лит.: с. 518-519. - Предм. указ.: с. 520-522
ISBN, Ціна 5-06-001250-6: 1.50 р.
ББК : 38.3я73
Предметні рубрики: Будівельні матеріали-- Властивості-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строительные материалы--природные материалы--природні матеріали--керамические материалы--керамічні матеріали--минеральные расплавы--мінеральні розплави--минеральные вещества--мінеральні розчини--бетоны--бетони--строительные растворы--будівельні розчини--искусственные каменные изделия--штучні кам'яні матеріали--металлические материалы--металеві матеріали--железобетонные изделия--залізобетонні вироби--лесные материалы--лісові матеріали--теплоизоляционные материалы--теплоізоляційні матеріали--акустические материалы--акустичні матеріали--пластмассы--пластмаси--лакокрасочные материалы--лакофарбові матеріали
Анотація: Номенклатура важнейших групп строительных материалов, теоретические основы технологии производства вяжущих материалов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075)/П 12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко Н. В., Евлаш В. В.
Назва : Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник
Вихідні дані : К.: ИНКОС, 2007
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.245
ISBN, Ціна 966-8347-53-6: 42.00 грн
УДК : 663.03(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/П35
Назва : Питание по группам крови
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2003
Кільк.характеристики :286 с
Серія: Книга-подарок
Примітки : Прил.: с. 263-282
ISBN, Ціна 966-548-603-9: 6.80 грн
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Нетрадиційна медицина-- Дієтотерапія
Анотація: Собраны разнообразные сведения, которые касаются питания согласно особенностям организма человека, имеющего ту или иную группу крови.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 12
Автор(и) : Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Назва : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2007
Кільк.характеристики :441 с
Примітки : Л-ра: с. 438-440
ISBN, Ціна 978-966-680-347-7: 095.30, 052.00, грн
УДК : 613.2(075.8) + 577(075.8)
ББК : 51.23я73 + 28.072я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування-- Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примітки : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Ціна 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 29
Автор(и) : Мартинчик, Арсений Николаевич, Маев, Игорь Вениаминович, Янушевич, Олег Олегович
Назва : Общая нутрициология : учеб. пособ.
Вихідні дані : Москва: МЕДпресс-информ, 2005
Кільк.характеристики :392 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392
ISBN, Ціна 5-98322-075-6: 66.85 грн.
УДК : 613.2 + 613.2+612.39
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Нутріціологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): белки--білки--жиры--жири--углеводы--вуглеводи--витамины--вітаміни--минеральные вещества--мінеральні речовини--физиология пищеварения--фізіологія травлення--эпидемиология питания--епідеміологія харчування--биомаркеры пищевого статуса--біомаркери харчового статусу
Анотація: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)