Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=моделювання механічних процесів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/П57
Автор(и) : Поперечний, Анатолій Микитович, Потапов, Володимир Олексійович, Корнійчук, Володимир Григорович
Назва : Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :309, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примітки : Л-ра: с. 297-299. - Дод.: с. 300-309
ISBN, Ціна 978-611-01-0335-0: 63.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізичне моделювання--математичне моделювання--статистичні математичні моделі--моделювання механічних процесів--моделювання гідродинамічних процесів--методи моделювання--моделювання гідродинамічних процесів--методи статичної оптимізації--моделювання теплообмінних процесів--моделювання масообмінних процесів--моделювання хімічних процесів--моделювання біохімічних процесів
Анотація: Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв, роль моделювання в проведенні науково-дослідницьких і конструкторських робіт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03:519/О-76
Автор(и) : Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Основы математического моделирования процессов пищевых производств : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1991
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 364-365
ISBN, Ціна 5-11-002494-4: 2.10 р.
УДК : 663.03:519
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Процеси-- Математичне моделювання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): методы моделирования--методи моделювання--статистическое моделирование--статистичне моделювання--оптимизация объектов управления--оптимізація об'єктів управління--моделирование механических процессов--моделювання механічних процесів--моделирование процессов смешивания--моделювання процесів змішування--моделирование процессов нагрева--моделювання процесів нагрівання--расчет теплообменников--розрахунок теплообмінників--моделирование процессов выпаривания--моделювання процесів випарювання--моделирование процессов сушки--моделювання процесів сушіння--моделирование химических процессов--моделювання хімічних процесів--моделирование биохимических процессов--моделювання біохімічних процесів
Анотація: Изложены принципы составления математических моделей технологических процессов пищевых производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)