Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Народицька ЦРБ (1)Звягельська бібліотека ЗМР (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молоко<.>
Загальна кількість знайдених документів : 169
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 57.32/О-87
Автор(и) : Отт, Валентина Дмитриевна, Мисник, Валентина Петровна
Назва : Смешанное и искусственное вскармливание детей грудного возраста
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1987
Кільк.характеристики :64 с.: табл.
Серія: Библиотечка матери и ребенка
Примітки : Прил.: с. 57-62
Ціна : 0.10 р.
ББК : 57.32
Предметні рубрики: Новонароджені-- Штучне годування
Географіч. рубрики:
Анотація: Представлены сведения о методах смешанного и искусственного вскармливания детей грудного возраста.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.05:579/К 68
Автор(и) : Королева, Наталья Сергеевна, Семенихина, Вера Филатовна
Назва : Санитарная микробиология молока и молочных продуктов
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 241-251
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.1.05:579
ББК : 36.95-1
Предметні рубрики: Молоко-- Санітарна мікробіологія
Молочні продукти-- Санітарна мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молоко--санитарная микробиология--молочные продукты--патогенные микроорганизмы молока--патогенні мікроорганізми молока--патогенные микроорганизмы молочных продуктов--патогенні мікроорганізми молочних продуктів--возбудители пищевых заболеваний--збудники харчових захворювань--методы определения патогенных микроорганизмов--методи визначення патогенних мікроорганізмів--бактерии группы кишечной палочки--бактерії групи кишкової палочки--санитарно-гигиенический контроль молока--санітарно-гігієнічний контроль молока--санитарно-гигиенический контроль молочных продуктов--санітарно-гігієнічний контроль молочних продуктів
Анотація: Книга содержит характеристику культурно-морфологических и биохимических свойств санитарно-показательных микроорганизмов, используемых для оценки гигиенической надежности молока и молокопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич, Нестеренко, Павел Григорьевич
Назва : Безотходная технология в молочной промышленности
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270-277
ISBN, Ціна 5-10-000211-5: 3.40 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Технології-- Відходи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--молочные напитки--молочні напої--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--обезжиренное молоко--знежирене молоко--пахта--молочная сыворотка--молочна сироватка--мороженое--морозиво--кормовые добавки--кормові добавки--отходы переработки молока--відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Р 78
Автор(и) : Ростроса, Николай Константинович
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 187
Ціна : 0.30 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я722
Предметні рубрики: Молоко-- Технології
Молочні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--питьевое молоко--питне молоко--технология сливок--технологія вершків--технология мороженого--технологія морозива--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--сгущенные молочные продукты--згущені молочні продукти--сливочное масло--вершкове масло--технология сыра--технологія сиру--обезжыренные молочные продукты--знежирені молочні продукти
Анотація: Рассмотрена технология питьевого молока, сливок, мороженого, кисломолочных напитков и других молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Володимир Миколайович
Назва : Чудовий продукт : бесіди про молоко
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1979
Кільк.характеристики :124 с.: рис.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія молока--мінеральний склад молока--молоко і дієта--лікувальні властивості молока--молочні продукти--молочні консерви--вершкове масло--сир--молочна кулінарія
Анотація: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.146/Г 52
Автор(и) : Глазачев, Виктор Васильевич
Назва : Технология кисломолочных продуктов : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1974
Кільк.характеристики :117[2] с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 116
Ціна : 0.18 р.
УДК : 637.146
ББК : 36.955я722
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--лечебные свойства кисломолочных продуктов--лікарські властивості кисломолочних продуктів--закваски для кисломолочных продуктов--закваски для кисломолочних продуктів--простокваша--кисле молоко--йогурт--ацидофильные напитки--ацидофільні напої--айран--курунга--кумыс--кумис--сметана--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--кисломолочные продукты из пахты--кисломолочні продукти із пахти--кисломолочные продукты из сыворотки--кисломолочні продукти із сироватки
Анотація: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.05(03)/С74
Назва : Справочник по качеству продукции животноводства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1979
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 305-314
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.05(03)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--молоко--мясо крупного рогатого скота--м'ясо великої рогатої худоби--свинина--качество шерсти овец--якість вовни овець--качество овчин--якість овчини--качество смушков--якість смушку--овечье молоко--овече молоко--качество яиц--якість яєць--мясо птицы--м'ясо птиці--мясо кроликов--м'ясо кроликів--продукция рыбоводства--продукція рибництва--продукция пчеловодства--продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.18/Г 68
Автор(и) : Гордезиани, Валентина Семеновна
Назва : Производство заменителей цельного молока . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 267-270
ISBN, Ціна 5-10-000927-6: 1.30 р.
УДК : 637.18
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--ассортимент заменителей молока--асортимент замінників молока--ценность заменителей молока--цінність замінників молока--сухие заменители цельного молока--сухі замінники незбираного молока--регенерированное молоко--регенероване молоко--жидкие заменители цельного молока--рідкі замінники незбираного молока--кисломолочные заменители цельного молока--кисломолочні замінники незбираного молока--заменитель овечьего молока--замінники овечого молока--паста-концентрат--заменители обезжиренного молока--замінники знежиреного молока--заменители молока за рубежом--замінники молока за кордоном
Анотація: Изложены вопросы, связанные с разработкой и производством заменителей молока.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.131.8/З-78
Автор(и) : Зобкова, Зинаида Семеновна, Падарин, Ирина Марковна
Назва : Производство молока и молочных продуктов с наполнителями и витаминами
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :81 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 81
Ціна : 0.30 р.
УДК : 637.131.8
ББК : 36.953
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология новых видов молочных продуктов, обогащенных различными наполнителями.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.133/Г 85
Автор(и) : Гришин, Михаил Александрович, Соколов, Федор Семенович
Назва : Производство молочных консервов : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1982
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 216
Ціна : 0.70 р.
УДК : 637.133
ББК : 36.965я73
Предметні рубрики: Молочні консерви-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные консервы--пороки молока--состав молока--склад молока--виды молочных консервов--види молочних консервів--сгущенные молочные консервы с сахаром--згущені молочні консерви з цукром--сгущенное стерилизованное молоко--згущене стерилізоване молоко--молоко концентрированное стерилизованное--молоко концентроване стерилізоване--стерилизованное масло--стерилізоване вершкове масло--сгущенная молочная сыворотка--згущена молочна сироватка--сушка молочных продуктов--сушіння молочних продуктів--сухое цельное молоко--сухе цільне молоко--качество молочных консервов--якість молочних консервів
Анотація: Рассмотрена технология приготовления различных видов сгущенных и сухих молочных консервов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання :
Автор(и) : Гусак Л. М., Малімон З. В., Прокопенко Т. О., Давиденко Л. М., Романченко К. М., Музиченко О. В., Кірєєва О. Г., Молодик А. Г., Носевич О. Г.
Назва : Аналіз забруднення радіонуклідами цезію-137 основних видів харчових продуктів Житомирської області за період 2013-2017 рр.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекоглогічний університет, Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, Інститут агроекології і природокористування НААН України
Місце публікування : Чорнобильська катастрофа. Актуальні проблеми, напрямки та шляхи їх вирішення: [зб. наук. пр.]/ М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Упр. екології та природ. ресурсів Житомир. облдержадмін., Ін-т агроекології і природокористування НААН України ; [редкол.: О. В. Скидан та ін.]. - Житомир: ЖНАУ, 2018. - С. 255-264: табл. - ISBN 978-966-8706-96-7 (Шифр 504.5:628.4.047](/Ч-75-692590). - ISBN 978-966-8706-96-7
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 504.5:628.4.047](477+477.42)(082)
ББК : 28.081.28(4УКР-4ЖИТ)
Предметні рубрики: Чорнобильська катастрофа-- Радіоактивне забруднення --Житомирська область, 2013 - 2017
Харчові продукти-- Радіоактивне забруднення --Житомирська область, 2013 - 2017
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчові продукти-- Радіоактивне забруднення, 2013 - 2017
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молоко великої рогатої худоби--лісові гриби--ягоди--м'ясо диких тварин
Анотація: Наведено та проаналізовано результати радіологічних досліджень, отриманих районними лабораторіями ветеринарної медицини Житомирської області за період 2013-2017 рр. Встановлено наступне: найбільша кількість перевищень припадає на молоко ВРХ і молокопродукти та лісову продукцію (лісові гриби та ягоди, м'ясо диких тварин).
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання :
Автор(и) : Хомутинин Ю. В., Кашпаров В. А., Лазарев Н. М., Отрешко Л. Н., Йощенко Л. В.
Назва : Прогнозирование содержания 129I в молоке коров Коростенского и Народичского районов Житомирской области
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекоглогічний університет, Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, Інститут агроекології і природокористування НААН України
Місце публікування : Чорнобильська катастрофа. Актуальні проблеми, напрямки та шляхи їх вирішення: [зб. наук. пр.]/ М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Упр. екології та природ. ресурсів Житомир. облдержадмін., Ін-т агроекології і природокористування НААН України ; [редкол.: О. В. Скидан та ін.]. - Житомир: ЖНАУ, 2018. - С. 107-112. - ISBN 978-966-8706-96-7 (Шифр 504.5:628.4.047](/Ч-75-692590). - ISBN 978-966-8706-96-7
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 504.5:628.4.047](477+477.42)(082)
ББК : 28.081.28(4УКР-4ЖИТ)
Предметні рубрики: Чорнобильська катастрофа-- Радіоактивне забруднення --Житомирська область
Корови-- Молоко --Коростенський район (Житомирська область)
Корови-- Молоко --Народицький район (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Коростенський район (Житомирська область)-- Корови-- Молоко-- Радіоактивне забруднення
Народицький район (Житомирська область)-- Корови-- Молоко-- Радіоактивне забруднення
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): йод в молоке коров--йод в молоці корів
Анотація: На основании вероятностного описания удельного содержания изотопов йода в почве, растениях и возможных значений коэфициентов перехода предложен эксресс-метод прогнозирования содержания 129I в молоке коров.
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.8/С 27
Назва : Сделай сам
Вихідні дані : Харьков: Трибуна, 1992
Кільк.характеристики :16 с.: рис.
Серія: Малая домашняя энциклопедия; Вып. 4
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.50 крб.
УДК : 641.8
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--домашнее приготовление--домашнее шампанское--домашнє шампанське--шпроты--шпроти--мармелад--зефир--зефір--майонез--пиво--мороженое--морозиво--сгущенное молоко--згущене молоко--облепиховое масло--обліпіхова олія--уксус--оцет--ликер--лікери--лимонад--консервы из мяса--консерви із м'яса
Анотація: В книге собраны "секреты" приготовления своими руками некоторых продуктов питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/З-56
Автор(и) : Зеньков, Александр Семенович
Назва : Тайны молока
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1987
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
Ціна : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лазо, Ірина, Сазоненко, Леся
Назва : Як працюють з донорським молоком у першому в Україні Банку грудного молока
Місце публікування : Довідник головної медичної сестри: спец. журнал. - Киiв: Лариса Ільченко, 2019. - N 5. - С. 13-15 (Шифр dgms/2019/5)
Предметні рубрики: Новонароджені-- Годування
Молоко-- Зберігання --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): банк грудного молога--зціджування молока--умови зберігання грудного молока
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.142/Ч-37
Автор(и) : Чекулаева, Лидия Васильевна, Чекулаев Н. М.
Назва : Сгущенные молочные консервы
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :264 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 254-262
Ціна : 1.10 р.
УДК : 637.142
ББК : 36.965
Предметні рубрики: Молочні консерви-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные консервы--сгущенные стерилизованные молочные консервы--згущені стерилізовані молочні консерви--сгущенное молоко с сахаром--згущене молоко з цукром--добавки к молочным консервам--добавки до молочних консервів--способы сгущения--способи згущення--виды сгущенных молочных консервов--види згущених молочних консервів
Анотація: Приведено современное состояние научных и технических достижений производства сгущенных молочных консервов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.136.5/Ш56
Автор(и) : Шидловская, Виктория Павловна
Назва : Ферменты молока
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :152 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 148-152
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.136.5
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Ферменти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ферменты сырого коровьего молока--ферменти сирого коров'ячого молока--свойства ферментов--властивості ферментів--зоотехнические факторы--зоотехнічні фактори--первичная обработка молока--первинна обробка молока--тепловая обработка молока--теплова обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--активность ферментов молока--активність ферментів молока
Анотація: Свойства ферментов молока коров и других сельскохозяйственных животных, изменение активности ферментов под влиянием зоотехнических и и технологических факторов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 006:636.03](075.8/С76-799769
Автор(и) : Ібатуллін І. І., Пабат В. О., Маньковський А. Я., Бащенко М. І.
Назва : Стандартизація у тваринництві : навч. посіб. . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2019
Кільк.характеристики :547, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Навчально-науковий інститут післядипломної освіти
Примітки : Бібліогр.: с. 541-543. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7320-94-3: 284.00 грн
УДК : 006:636.03](075.8)
ББК : 30ця73 + 45.6я73
Предметні рубрики: Стандартизація-- Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція тваринництва--молоко--сільськогосподарські тварини для забою--продукція вівчарства--продукція птахівництва--продукція бджільництва--корми--кормові добавки--відтворення сільськогосподарських тварин--технологічні процеси тваринництва--параметри продуктивності тварин--ветеринарно-санітарні вимоги
Анотація: Вимоги нормативних документів до продукції тваринництва, а також до продукції, використання якої забезпечує організацію елементів технологічного процесу її виробництва та реалізації.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сідашова С., Рубан С., Матвєєв М., Петруша В.
Назва : Перспективи розведення водяних буйволів в Україні
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2018. - N 9/10. - С. 9-13: табл. (Шифр tvuk/2018/9/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Велика рогата худоба-- Розведення-- Біотехнологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): акліматизація буйволів--водяний буйвол--молоко буйволиць
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)