Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочнокислые бактерии<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2010
Кільк.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Анотація: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Б 23
Автор(и) : Банникова, Людмила Александровна, Королева, Наталья Сергеевна, Семенихина, Вера Филатовна
Назва : Микробиологические основы молочного производства : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :400 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396
Ціна : 1.60 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95я2
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--микрофлора молока--мікрофлора молока--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--молочнокислые бактерии--молочнокислі бактерії--жидкие закваски--рідка запара--сухие закваски--суха запара--кефирные бактерии--кефірні бактерії--микробиология сырого молока--мікробіологія сирого молока--микробиология питьевого молока--мікробіологія питного молока--микробиология сливок--мікробіологія вершків--микробиология молочных консервов--мікробіологія молочних консервів--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--бифидобактерии--біфідобактерії--санитарно-гигиенический контроль молока--санітарно-гігієнічний контроль молока
Анотація: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 45.451/К43
Автор(и) : Киров, Николай Тодоров, Божинова, Олга Богданова, Недялков, Любен Йорданов
Назва : Консервирование влажного зерна
Вихідні дані : Москва: Колос, 1982
Кільк.характеристики :157 с.: рис., табл.
Ціна : 0.35 р.
ББК : 45.451
Предметні рубрики: Зерно (харч.)-- Консервування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--химическое консервирование--хімічне консервування--консервирование фуражного зерна--консервування фуражного зерна--молочнокислые бактерии--молочнокислі бактерії--методы хранения зерна--методи зберігання зерна--силосование влажного зерна--силосування вологого зерна--химическое консервирование зерна--хімічне консервування зерна--хранение влажного зерна--зберігання вологого зерна--технология консервирования кукурузы--технологія консервування кукурудзи--химический состав влажного зерна--хімічний склад вологого зерна
Анотація: Изложены теоретические основы силосования и химического консервирования влажного зерна и обобщены практические результаты, достигнутые в результате применения этих способов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)