Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочные продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 34
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-34 
1.
637.3
C51


   
    Cheeses of the world [Текст] / Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - New York : Rizzoli, 1993. - 255 p. - Текст: англ. - Ind.: p. 254-255. - 80000.00 крб
Примітки про особливості:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- сироварство -- сыроделие -- французькі сири -- французские сыры -- харчові продукти -- пищевые продукты -- молочні продукти -- молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Nantet, Bernard; Rance, Patrick; Botkine, Francoise; Lyon, Ninette; Ribaut, Jeas Claude; Brody, Louise \des.\; Dieterlen, Jean-Piepre \phot.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободных экз. нет
Знайти схожі

2.
636.083(075)
А35


   
    Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2-ге вид. - Житомир : Полісся, 2010. - 496 с. : рис., табл. - Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483. - ISBN 978-966-655-540-6 : 50.00 грн
УДК
ББК 45.4я73
Рубрики: Підсобні господарства--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин--Навчальні видання
   Тваринництво--Навчальні видання

   Фермерське господарство--Відходи--Навчальні видання

   Сільськогосподарські тварини--Радіонукліди--Навчальні видання

   Велика рогата худоба--Навчальні видання

   Свині--Навчальні видання

   Кролі--Навчальні видання

   Нутрії--Навчальні видання

   Кури--Навчальні видання

   Гуси--Навчальні видання

   Індики--Навчальні видання

   Бджоли--Навчальні видання

   Кінологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- кози -- козы -- вівці -- овцы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- свині -- свиньи -- кролі -- кроли -- нутрії -- нутрии -- кури -- куры -- гуси -- качки -- утки -- індики -- индюки -- пчеловодство -- пчёлы -- собаківництво -- собаководство -- комбікорми -- комбикорма -- зелені корми -- зелёные корма -- вітамінні препарати -- витаминные препараты -- макуха -- шроти -- шроты -- м'ясні закуски -- мясные закуски -- закуски з яєць -- закуски из яиц -- молочні супи -- молочные супы -- холодні супи -- холодные супы -- м'ясні страви -- мясные блюда
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Горальський, Л. П.; Засекін, Д. А.; Скоромна, О. І.; Бурлака, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

3.
637.14.055
З-22


    Залашко, Михаил Валентинович.
    Биотехнология переработки молочной сыворотки [] / М. В. Залашко. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 192 с. : рис., табл. - Лит.: с. 188-191. - ISBN 5-10-000931-4 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.953
Рубрики: Молочні продукти--Біотехнологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- биотехнология -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- свойства молочной сыворотки -- властивості молочної сироватки -- микрофлора молочной сыворотки -- мікрофлора молочної сироватки -- брожение лактозы -- бродіння лактози -- окисление лактозы -- окислювання лактози -- белковые продукты -- білкові продукти -- кормовые продукты -- кормові продукти -- продукты биосинтеза -- продукти біосинтезу -- микробная биотехнология -- мікробна біотехнологія
Анотація: Производство продуктов микробного синтеза при использовании в качестве субстрата молочной сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
637.1.04
Г67


    Горбатова, Ксения Константиновна.
    Биохимия молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / К. К. Горбатова. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Лит.: с. 337. - Предм. указ.: с. 338-341. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молоко--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   Молочні продукти--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- коровье молоко -- коров'яче молоко -- химический состав молока -- хімічний склад молока -- биохимия молока -- біохімія молока -- физиология лактации -- фізіологія лактації -- хранение молока -- зберігання молока -- транспортировка молока -- транспортування молока -- обработка молока -- обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- биохимия кисломолочных продуктов -- біохімія кисломолочних продуктів -- биохимия масла -- біохімія масла -- биохимия детских молочных продуктов -- біохімія дитячих молочних продуктів -- биохимия сыра -- біохімія сиру -- вкус молока -- смак молока
Анотація: Химический состав, физико-химические свойства молока, синтез его составных частей в клетках молочной железы, изменения при хранении и технологической обработке молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
613.287
В19


    Васильев, Леонид Георгиевич.
    Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
УДК
ББК 51.245
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання
   Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання

Кл.слова (ненормовані):
санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
613.2/.3
Э15


    Эвенштейн, Зиновий Михайлович.
    Здоровье и питание [] : [заметки врача-диетолога] / З. М. Эвенштейн ; [предисл. Ф. И. Комарова]. - Москва : Знание, 1987. - 256 с. : табл. - Прил.: с. 248-254. - 0.55 р., 6.00 грн р.
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- здорове харчування -- здоровое питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- ожиріння -- ожирение -- молочні продукти -- молочные продукты -- овочі -- овощи -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- диетотерапия -- дієтотерапія -- харчування довгожителів -- питание долгожителей
Анотація: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Комаров, Ф. И. \авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

7.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
637.14.05
Б24


    Барабанщиков, Николай Васильевич.
    Качество молока и молочных продуктов [] / Н. В. Барабанщиков. - Москва : Колос, 1980. - 255 с. : рис., табл. - Прил.: с. 243-247. - Лит.: с. 248-253. - 0.80 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молоко--Якість--Практичні посібники
   Молочні продукти--Якість--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- состав молока -- склад молока -- состав молочных продуктов -- склад молочних продуктів -- породы молочного скота -- породи молочної худоби -- культурные пастбища -- культурні пасовища -- кормление коров -- годівля корів
Анотація: Качество молочных продуктов и молока в зависимости от биологических и зоотехнических факторов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
637.1:579.67(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. д-ра вет. наук, проф. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2013. - 319, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 310-311. - ISBN 978-966-680-511-2 : 85.00 грн
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочні продукти--Мікробіологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікроорганізми молочних продуктів -- микроорганизмы молочных продуктов -- молоко -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- мікрофлора заквасок -- микрофлора заквасок -- мікрофлора молочних продуктів -- микрофлора молочных продуктов -- молочнокислі мікроорганізми -- молочнокислые микроорганизмы -- шкідлива мікрофлора молока -- вредная микрофлора молока -- санітарно-показові мікроорганізми -- санитарно-показательные микроорганизмы -- умовно-патогенні мікроорганізми -- условно-патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія вершків -- микробиология сливок -- мікробіологія заквасок -- микробиология заквасок -- мікробіологія кисломолочних продуктів -- микробиология кисломолочных продуктов -- мікробіологія вершкового масла -- микробиология сливочного масла -- мікробіологія сиру -- микробиология сыра -- мікробіологія молочних консервів -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія морозива -- микробиология мороженого -- мікробіологія вторинної молочної сировини -- микробиология вторичного молочного сырья -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- молочные продукты
Анотація: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
637.1(075.8):579.67(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] / О. М. Бергілевич [и др.] ; за ред. д-ра вет. наук, проф. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2013. - 204, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочні продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- лабораторно-практичні заняття -- лабораторно-практические занятия -- підприємства молочної промисловості -- предприятия молочной промышленности -- молоко -- молочные продукты -- збудники харчових токсикозів -- возбудители пищевых токсикозов -- збудники токсикоінфекцій -- возбудители токсикоинфекций -- загальна мікробіологія -- общая микробиология -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- сире молоко -- сырое молоко -- бактеріальна забрудненість -- бактериальная загрязненность -- чашковий метод -- чашечный метод -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія молочних продуктів -- микробиология молочных продуктов -- мікробіологічні дослідження заквасок -- микробиологические исследования заквасок -- мікробіологічні дослідження -- микробиологические исследования -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- культивування мікроорганізмів -- культивирование микроорганизмов -- препарати для мікроскопії -- препараты для микроскопии -- визначення якості молока -- определения качества молока -- сичужна проба -- сычужная проба -- бродильна проба -- бродильная проба
Анотація: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-34 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)