Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочные продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 34
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-34 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.083(075)/А35
Автор(и) : Бурлака В. А., Горальський Л. П., Засекін Д. А., Скоромна О. І.
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2010
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483
ISBN, Ціна 978-966-655-540-6: 50.00 грн
УДК : 636.083(075)
ББК : 45.4я73
Предметні рубрики: Підсобні господарства-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Тваринництво
Фермерське господарство-- Відходи
Сільськогосподарські тварини-- Радіонукліди
Велика рогата худоба
Свині
Кролі
Нутрії
Кури
Гуси
Індики
Бджоли
Кінологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/П 69
Назва : Практическая энциклопедия мировой кулинарии
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :140, [1] с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-8029-2660-4: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Истоки, история и традиции кулинарии разных народов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:663/664(075/Т 50-437128
Автор(и) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Назва : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :729, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примітки : Л-ра: с. 726-729
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 120.00 грн
УДК : 620.2:663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.674(075)/О-53
Автор(и) : Оленев, Юрий Александрович, Зубова, Надежда Дмитриевна
Назва : Производство мороженого : учебник для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1977
Кільк.характеристики :229 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.37 р.
УДК : 663.674(075)
ББК : 36.958я73
Предметні рубрики: Морозиво-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): качество мороженого--якість морозива--пищевая ценность мороженого--харчова цінність морозива--молочные продукты--молочні продукти--смеси мороженого--суміші морозива--приготовление вафель--виготовлення вафель--классификация мороженого--класифікація морозива--технология мороженого--технологія морозива--упаковка мороженого--упаковка морозива--реализация мороженого--реалізація морозива--методы исследований мороженого--методи досліждень морозива
Анотація: Рассмотрено сырье для производства мороженого, а также технология и оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1:579.67(075./М11-607618
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :319, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 310-311
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 85.00 грн
УДК : 637.1:579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8):579./М11-457615
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :204, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 55.00 грн
УДК : 637.1(075.8):579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота".
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2010
Кільк.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Анотація: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-34 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)