Пошуковий запит: <.>K=молочні продукти<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 29 |
>1.
| Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді/[О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - 2005
|
>2.
| Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення/І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - 2009
|
>3.
| Аз-Буки-Веді тваринника/В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2010
|
>4.
| Практическая энциклопедия мировой кулинарии/[авт.-сост.: С. Е. Першина, И. Г. Ройтенберг ; ред. О. С. Черепанова ; худож. Т. В. Сырникова]. - 2010
|
>5.
| Тихонова А. В. Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения/А. В. Тихонова // Вопросы истории. -М.:Ред. журн. "Вопросы истории", 2012,N N 3.-С.110-119
|
>6.
| Товарознавство. Продовольчі товари/[О. Г. Бровко та ін.]. - 2010
|
>7.
| Оленев Ю. А. Производство мороженого/Ю. А. Оленев, Н. Д. Зубова. - 1977
|
>8.
| Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
|
>9.
| Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. В. В. Касянчук. - 2010
|
>10.
| Васильев Л. Г. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов/Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - 1990
|
>11.
| Cheeses of the world/Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - 1993
|
>12.
| Бондаренко Г. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку/Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. -К.:Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015,N N 5.-С.96 - 103
|
>13.
| Товарознавство. Продовольчі товари/[О. Г. Бровко та ін.]. - 2015
|
>14.
| Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості/[В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка. - 2016
|
>15.
| Эвенштейн З. М. Здоровье и питание/З. М. Эвенштейн ; [предисл. Ф. И. Комарова]. - 1987
|
>16.
| Ройтер И. М. Сырье хлебопекарного производства/И. М. Ройтер. - 1972
|
>17.
| Крусь Г. Н. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности/Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - 1986
|
>18.
| Кугенев П. В. Практикум по молочному делу/П. В. Кугенев. - 1988
|
>19.
| Радаева И. А. Технология молочных консервов и заменителей цельного молока/И. А. Радаева, В. С. Гордезиани, С. П. Шулькина ; [под ред. Я. И. Костина ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - 1986
|
>20.
| Козлов В. М. Чудовий продукт/В. М. Козлов. - 1979
|
>21.
| Зеньков А. С. Тайны молока/[худож. С. А. Малишевский]. - 1987
|
>22.
| Синельникова О. Молоко питне/О. Синельникова // Профтехосвіта. -К.:Шевчук Л. М., 2019,N N 10.-С.34-43
|
>23.
| Шаблій Л. М. Технологія переробки молока/Шаблій Любов Матвіївна. - 2019
|
>24.
| Єпіфанова І. Ю. Управління інвестиційною привабливістю підприємств молочної галузі/І. Ю. Єпіфанова, Д. О. Гладка // Економіка та держава, 2020,N N 5.-С.64-69
|
>25.
| Іщук С. О. Розвиток молокопереробних виробництв у регіонах України: сировинний аспект/С. О. Іщук, О. В. Ляховська // Регіональна економіка. -Л.:НАН України, 2020,N N 1.-С.42-51
|
>26.
| Козак О. А. Оцінка ролі та значення молокопродуктового підкомплексу для вирішення продовольчого забезпечення та національної економіки/О. А. Козак // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2020,N N 11.-С.39-51
|
>27.
| Karacin O. Концентрації вітаміну D у молодих жінок із Туреччини з первинною дисменореєю: рандомізоване контрольоване дослідження/O. Karacin, I. Mutlu, M. Kose // Репродуктивна ендокринологія. -Київ:Трилист, 2021,N N 5.-С.111-118
|
>28.
| Товароведение пищевых продуктов/[О. Г. Бровко [и др.] ; ред. В. Е. Михайленко. - 1989
|
>29.
| Матюхина З. П. Пищевые продукты. Товароведение/З. П. Матюхина, Э. П. Королькова, С. П. Ащеулова. - 1982
|
|