Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 29
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Завгородня В.М.
Назва : Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: табл., рис.
Примітки : Літ.: с.528
ISBN, Ціна 978-966-364-803-3: 091.00, 104.00, грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.083(075)/А35
Автор(и) : Бурлака В. А., Горальський Л. П., Засекін Д. А., Скоромна О. І.
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2010
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483
ISBN, Ціна 978-966-655-540-6: 50.00 грн
УДК : 636.083(075)
ББК : 45.4я73
Предметні рубрики: Підсобні господарства-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Тваринництво
Фермерське господарство-- Відходи
Сільськогосподарські тварини-- Радіонукліди
Велика рогата худоба
Свині
Кролі
Нутрії
Кури
Гуси
Індики
Бджоли
Кінологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/П 69
Назва : Практическая энциклопедия мировой кулинарии
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :140, [1] с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-8029-2660-4: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Истоки, история и традиции кулинарии разных народов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тихонова А. В.
Назва : Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения
Місце публікування : Вопросы истории. - М.: Ред. журн. "Вопросы истории", 2012. - N 3. - С. 110-119. - ISSN 0042-8779 (Шифр vois/2012/3). - ISSN 0042-8779
Примітки : Примеч.: с. 118-119
Предметні рубрики: Сироварство-- Історія --Російська імперія, 18 - 19 ст.
Сироварство-- Історія --Швейцарія
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:663/664(075/Т 50-437128
Автор(и) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Назва : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :729, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примітки : Л-ра: с. 726-729
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 120.00 грн
УДК : 620.2:663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Харчові продукти-- Характеристики-- Властивості
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавство продовольчих товарів, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.674(075)/О-53
Автор(и) : Оленев, Юрий Александрович, Зубова, Надежда Дмитриевна
Назва : Производство мороженого : учебник для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1977
Кільк.характеристики :229 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.37 р.
УДК : 663.674(075)
ББК : 36.958я73
Предметні рубрики: Морозиво-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): качество мороженого--якість морозива--пищевая ценность мороженого--харчова цінність морозива--молочные продукты--молочні продукти--смеси мороженого--суміші морозива--приготовление вафель--виготовлення вафель--классификация мороженого--класифікація морозива--технология мороженого--технологія морозива--упаковка мороженого--упаковка морозива--реализация мороженого--реалізація морозива--методы исследований мороженого--методи досліждень морозива
Анотація: Рассмотрено сырье для производства мороженого, а также технология и оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2010
Кільк.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Анотація: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/C51
Автор(и) : Nantet, Bernard, Rance, Patrick, Botkine, Francoise, Lyon, Ninette, Ribaut, Jeas Claude
Назва : Cheeses of the world
Вихідні дані : New York: Rizzoli, 1993
Кільк.характеристики :255 с
Примітки : Текст: англ. - Ind.: p. 254-255
Ціна : 80000.00 крб
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--сироварство--сыроделие--французькі сири--французские сыры--харчові продукти--пищевые продукты--молочні продукти--молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.
Примірники :ІН(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Назва : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметні рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50
Автор(и) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Назва : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :729, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примітки : Л-ра: с. 726-729. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 350.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерноборошняні вироби--хлібобулочні вироби--кондитерські товари--смакові товари--овочі--плоди--гриби--молочні продукти--харчові жири--м'ясопродукти--рибні товари--яйця--харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7(075.8)/Л12
Автор(и) : Доценко В. Ф., Сильчук Т. А., Голікова Т. П., Корецька І. Л., Фурманова Ю, П.
Назва : Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :379, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-96-1: 250.00 грн
УДК : 664.6/.7(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Методи аналізу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварний солод--оцінювання якості пива--безалкогольні напої--молочні продукти--якість молока--кисломолочні продукти--згущені молочні консерви--оцінювання якості м'яса--м'ясні напівфабрикати--ковбасні вироби--властивості м'ясних фаршів--хімічний склад жирів--хімічний склад олії--консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/.3/Э15
Автор(и) : Эвенштейн, Зиновий Михайлович
Назва : Здоровье и питание : [заметки врача-диетолога]
Вихідні дані : Москва: Знание, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 248-254
Ціна : 0.55, 6.00 грн, р.
УДК : 613.2/.3
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я2/Р65
Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич
Назва : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1972
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 189
Ціна : 0.74 р.
УДК : 664.61(031)
ББК : 36.83я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.022/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Тиняков, Владимир Георгиевич, Фофанов, Юрий Филосовович
Назва : Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.1.022
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молоко-- Технології
Молочне виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--молочные продукты--молочні продукти--цельномолочные продукты--суцільномолочні продукти--мороженое--морозиво--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти
Анотація: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/К88
Автор(и) : Кугенев, Петр Венедиктович, Барабанщиков, Николай Васильевич
Назва : Практикум по молочному делу : учеб. пособие . -6-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
ISBN, Ціна 5-10-000459-2: 0.85 р.
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--молоко--молочные продукты--молочні продукти
Анотація: [Лабораторные работы по молочному делу.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.18/Р15
Автор(и) : Радаева, Искра Александровна, Гордезиани, Валентина Семеновна, Шулькина, Светлана Петровна
Назва : Технология молочных консервов и заменителей цельного молока : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов
Примітки : Прил.: с. 341-343. - Предм. указ.: с. 344-347. - Лит.: с. 348
Ціна : 1.10 р.
УДК : 637.18
ББК : 36.965я2
Предметні рубрики: Молочні консерви-- Технології
Молочне виробництво-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные консервы--молочные продукты--молочні продукти--молочное сырье--молочна сировина--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--заменители молока--замінники молока--регенерированное молоко--регенероване молоко
Анотація: Справочный материал по общим процессам технологии консервирования молока.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Володимир Миколайович
Назва : Чудовий продукт : бесіди про молоко
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1979
Кільк.характеристики :124 с.: рис.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія молока--мінеральний склад молока--молоко і дієта--лікувальні властивості молока--молочні продукти--молочні консерви--вершкове масло--сир--молочна кулінарія
Анотація: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

21.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/З-56
Автор(и) : Зеньков, Александр Семенович
Назва : Тайны молока
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1987
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
Ціна : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

22.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Синельникова О.
Назва : Молоко питне : урок із предмета "Товарознавство продовольчих товарів"
Місце публікування : Профтехосвіта: всеукр. газ. для вчителів/ Благодійний фонд "Перше вересня". - К.: Шевчук Л. М., 2019. - N 10. - С. 34-43 (Шифр prto/2019/10)
Предметні рубрики: Товарознавство-- Методика викладання-- Професійно-технічні училища
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольчі товари--молочні продукти
Знайти схожі

23.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Ш13
Автор(и) : Шаблій, Любов Матвіївна
Назва : Технологія переробки молока : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :305, [3] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Примітки : Літ.: с. 265-268. - Дод.: с. 269-305
ISBN, Ціна 978-617-7729-62-3: 309.00 грн
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток молочної промисловості--молочні продукти в харчуванні людини--молочна сировина--санітарно-гігієнічні показники--механічне обробляння молочної сировини--молочні продукти--теплове обробляння молочної сировини--вакуумне обробляння молочної сировини--питні види молока--питні види вершків--кисломолочні продукти--морозиво--молочні консерви--натуральні сири--пакування молока--пакування молочних продуктів--санітарна обробка молока--санітарна обробка тари--санітарна обробка обладнання
Анотація: Історія розвитку молочної промисловості, вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

24.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Єпіфанова І. Ю., Гладка Д. О.
Назва : Управління інвестиційною привабливістю підприємств молочної галузі
Місце публікування : Економіка та держава. - 2020. - N 5. - С. 64-69 (Шифр etde/2020/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Підприємства-- Управління --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочні продукти--експорт молочної продукції--молочна справа
Знайти схожі

25.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Іщук С. О., Ляховська О. В.
Назва : Розвиток молокопереробних виробництв у регіонах України: сировинний аспект
Місце публікування : Регіон. екон. - Л.: НАН України, 2020. - N 1. - С. 42-51. - ISSN 1562-0905 (Шифр reek/2020/1). - ISSN 1562-0905
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Регіональна економіка --Україна
Молокопереробні підприємства-- Розвиток --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво сирого молока--промислова переробка--молочні продукти--експорт--імпорт
Знайти схожі

26.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Козак О. А.
Назва : Оцінка ролі та значення молокопродуктового підкомплексу для вирішення продовольчого забезпечення та національної економіки
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2020. - N 11. - С. 39-51: рис., табл. (Шифр eapk/2020/11)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Молочне скотарство
Молочне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочні продукти--споживання молочних продуктів--доходи молочної промисловості--продовольча безпека
Знайти схожі

27.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Karacin O., Mutlu I., Kose M.
Назва : Концентрації вітаміну D у молодих жінок із Туреччини з первинною дисменореєю: рандомізоване контрольоване дослідження
Місце публікування : Репродукт. ендокринологія: наук. - практ. мед. журн./ Ін-т педіатрії, акушерства і гінекології ім. акад. О.М.Лук'янової НАМН України. - Київ: Трилист, 2021. - N 5. - С. 111-118. - ISSN 2309-4117 (Шифр rpen/2021/5). - ISSN 2309-4117
Предметні рубрики: Менструальний цикл-- Патології-- Вітаміни --Туреччина
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дисменорея--молочні продукти--паратиреоїдний гормон
Знайти схожі

28.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я73/Т50
Автор(и) : Бровко, Ольга Гавриловна, Гордиенко, Анна Степановна, Дмитриева, Ангелина Борисовна, Донцов В. А.
Назва : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -4-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :424 с.: рис., табл.
Серія: ВУЗ. Государственная торговля
Примітки : Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-282-00049-0: 1.30 р.
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--зерномучные продукты--зерноборошняні продукти--овощные продукты--овочеві продукти--кондитерские продукты--кондитерські продукти--вкусовые товары--смакові товари--мясные продукты--м'ясні ппродукти--молочные продукты--молочні продукти--рыбные продукты--рибні продукти--пищевые жиры--харчові жири
Анотація: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

29.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я73/М35
Автор(и) : Матюхина, Зинаида Петровна, Королькова, Эльвира Павловна, Ащеулова, Светлана Петровна
Назва : Пищевые продукты. Товароведение : учебник . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1982
Кільк.характеристики :232 с.: рис., табл.
Ціна : 0.65 р.
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--овощные продукты--овочеві продукти--рыбные продукты--рибні продукти--мясные продукты--м'ясні продукти--молочные продукты--молочні продукти--зерновые продукты--зернові продукти--кондитерские продукты--кондитерські продукти--вкусовые продукты--смакові продукти
Анотація: Пищевые продукты, используемые в качестве сырья для приготовления блюд на предприятиях общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)