Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=морская капуста<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.95/Б82
Автор(и) : Борисочкина, Лидия Ивановна, Гудович, Александр Владимирович
Назва : Производство рыбных кулинарных изделий. Технология и оборудование : учебник для проф. обучения рабочих на пр-ве
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 305-307. - Лит.: с. 308
ISBN, Ціна 5-10-001299-4: 0.80 р.
УДК : 664.95
ББК : 36.944
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка рыбы--первинна обробка риби--первичная обработка морепродуктов--первинна обробка морепродуктів--рыбные кулинарные изделия--рибні кулінарні вироби--рыбные котлеты--рибні котлети--фаршированная рыба--фарширована риба--рыбомучная кулинария--рибоборошняна кулінарія--пастообразные рыбные изделия--пастоподібні кулінарні вироби--морская капуста--кальмары--кальмари--рыбные супы--рибні юшки--технохимический контроль рыбокулинарных изделий--технохімічний контроль рибокулінарних виробів--качество рыбы--якість риби--рыбоперерабатывающее оборудование--рибопереробне обладнання
Анотація: Приведены характеристики рыбы и морепродуктов, рассмотрены первичная обработка рыбы, технология основных видов кулинарной продукции, применяемое оборудование.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.5/И25
Автор(и) : Ивченко, Сергей Иванович
Назва : Занимательно о ботанике . -[2-е изд.]
Вихідні дані : М.: Мол. гвардия, 1972
Кільк.характеристики :224 с.: ил.
Серія: Эврика
Ціна : 0.52 р.
ББК : 28.5
Предметні рубрики: Ботаніка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аралия--аралія--васильки--волошки--виноград--водоросли--водорості--грибы--гриби--дыни--дині--женьшень--зверобой--звіробій--использование растений--використання рослин--кактусы--кактуси--капуста--картофель--картопля--кукуруза--кукурудза--ландыши--конвалії--лишайники--лопухи--морская капуста--морська капуста--перец--перець--плауны--плавуни--помидоры--помідори--рис--рожь--жито--сахарная свекла--цукровий буряк--сахарный тростник--цукрова тростина--тускарора--хлорелла--ботаника--ботаніка--растения--рослини
Анотація: О многих интересных растениях полей и степей, лесов и садов, лугов и болот, морей и рек рассказывает эта книга.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.4/П50
Автор(и) : Поліщук, Павло Мартинович
Назва : Багаторічні овочеві культури . -4-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Урожай, 1973
Кільк.характеристики :59 с.: рис.
Серія: Бібліотечка овочівника
Ціна : 0.10 р.
УДК : 635.4
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): щавель--ревінь--ревень--спаржа--морська капуста--морская капуста--артишок--хрін--хрен--острагін--эстрагон--рута
Анотація: Розповідається про вирощування багаторічних овочевих культур у відкритому і закритому грунті.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)