Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мучні вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/П99
Назва : 500 полезных советов по дому
Вихідні дані : Вильнюс: Полюс, 1991
Кільк.характеристики :64 с.: рис.
Ціна : 3.40 р.
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--советы--мясные изделия--м'ясні вироби--бдюда из рыбы--страви з риби--мучные изделия--мучні вироби--молочные блюда--молочні страви--овощые блюда--овочеві страви--приготовление напитков--приготування напоїв--уборка дома--прибирання дому--домашняя химчистка--домашня хімчистка--уход за кухней--догляд за кухнею--уход за ванной--догляд за ванною--борьба с насекомыми--боротьба з комахами--комнатные растения--кімнатні рослини
Анотація: Полезные советы по многочисленным вопросам по уходу за домом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/В75
Автор(и) : Воробьева Л. И.
Назва : Готовим просто и вкусно
Вихідні дані : М.: Мир кн., 2005
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Хозяюшка
ISBN, Ціна 5-486-00195-9: 017.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С23
Назва : Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников
Вихідні дані : Київ: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :406, [2] с.: табл.
Колективи : Министерство торговли УССР, Главное управление общественного питания
Примітки : Прил.: с. 316-405
ISBN, Ціна 5-335-00531-9: 10.00 грн
УДК : 664
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура-- Школярі
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)