Пошуковий запит: <.>K=мясное скотоводство<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8 |
>1.
| Башинский В. В. Идентификация животных в Украине и возможности экспорта говядины в ЕС/В. В. Башинский // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2018,N N 9.-С.10-17
|
>2.
| Переверзев Д. Б. Интенсивная технология производства говядины/Д. Б. Переверзев ; [ред. М. Ф. Андреева]. - 1989
|
>3.
| Комплексна програма розвитку сільського господарства Житомирської області у 2009-2010 роках та на період до 2015 року/[Дейсан М. М. [та ін.]. - 2009
|
>4.
| Козырь В. С. Мясные породы скота в Украине/В. С. Козырь, Н. И. Соловьев. - 1997
|
>5.
| Справочник зоотехника/[Г. Н. Доброхотов и др. ; сост. Г. Н. Доброхотов]. - 1980
|
>6.
| Востриков Н. И. Технология производства говядины на промышленной основе/Н. И. Востриков, Г. И. Бельков, Г. М. Туников. - 1988
|
>7.
| Гуменюк А. О. Шляхи інтенсифікації вирощування племінних тварин у ЗАТ "Племінний завод "Агро-Регіон"/А. О. Гуменюк, О. Г. Крацець // Формування конкурентних переваг аграрної продукції в умовах глобалізації економіки. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених 14-16 травня 2009 року. -Житомир:Рута, 2009.-С.57-59
|
>8.
| Кушніренко О. М. Шляхи підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств м'ясної промисловості Житомирської області/О. М. Кушніренко, А. О. Тіщенко // Тези I Міжнародної науково-практичної конференції "Формування ефективної моделі розвитку підприємств", 21-22 листопада 2013 р.. -Житомир:ЖДТУ, 2013.-С.164-171
|
|