Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мясные блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 36
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-36 
1.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
2.

Табаков А. О. Кулинарные истории Антона Табакова/А. О. Табаков. - 2004
3.

Мірошниченко С. А. Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу/С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - 2008
4.

Аз-Буки-Веді тваринника/В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2010
5.

Кадзуко Э. Практическая энциклопедия японской кухни/Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - 2010
6.

Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара. - 2008
7.

Киладзе Е. С. Практическая энциклопедия грузинской кухни/Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - 2011
8.

Блюда на пару/[сост. И. А. Михайлова]. - 2011
9.

Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день/[сост. В. М. Рошаль]. - 2011
10.

Гаврилова А. С. Русская кухня. Чудеса русской кухни/А. С. Гаврилова. - 2010
11.

Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников/М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - 1990
12.

Шумило Г. І. Технологія приготування їжі/Г. І. Шумило. - 2013
13.

Терлецька З. Українські страви/Зеновія Терлецька. - 1990
14.

Блюда быстрого приготовления/[худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
15.

Карсекіна В. В. Страви української кухні/В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - 1993
16.

Азбука питания/[сост. Т. А. Комарова]. - 1990
17.

Головков А. Э. Разносолы деревенской кухни/А. Э. Головков. - 1989
18.

Жоголева Е. Е. Китайская кухня/Е. Е. Жоголева, Д. А. Жоголев. - 1991
19.

Изобретения великих кулинаров. Кулинарные рецепты народов мира. Вып. 1/[сост.: З. Г. Стадник, Т. Н. Шинкаренко]. - 1990
20.

Малявко А. А. Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд/А. А. Малявко. - 1987
 1-20    21-36 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)