Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мясные консервы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Вербицкий С. Б. Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность/С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 7.-С.42-43
2.

Все о домашнем консервировании/[сост. Т. П. Тарасова]. - 1999
3.

Домашнее консервирование/[ред. С. Раделов]. - 2011
4.

Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов/Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - 1985
5.

Орешкин Е. Ф. Консервированные мясопродукты/Е. Ф. Орешкин, Ю. А. Кроха, А. В. Устинова. - 1983
6.

Промышленные автоклавы от предприятия "Технолог" // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 1.-С.52-54
7.

Сирохман І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2009
8.

Соколов А. Обзор рынка мясных консервов и паштетов/А. Соколов // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 7.-С.20-22
9.

Технология мяса и мясопродуктов/[Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - 1988
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)