Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мясные консервы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова Т.М.
Назва : Товарознавство м'яса і м'ясних товарів : підручник . -2-е вид. переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :378 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с.373
ISBN, Ціна 978-966-364-787-6: 071.50, 69.00, 81.00, грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Для бакалаврів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" з дисципліни ""Товарознавство продовольчих товарів".
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Д 66
Назва : Домашнее консервирование : мини-энциклопедия
Вихідні дані : С.Пб.: СЗКЭО "Кристалл", 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: фото.цв., табл.
ISBN, Ціна 978-5-9603-0189-3: 43.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.92я73/Т 38
Автор(и) : Алехина, Лидия Тимофеевна, Большаков, Александр Сергеевич, Боресков, Вадим Георгиевич, Жаринов, Александр Иванович
Назва : Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - Авт. указ. на обороте тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000212-3: 1.60 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка скота--транспортування скотини--предубойное содержание скота--передзабійне утримання скотини--состав мяса--склад м'яса--физические свойства мяса--фізичні властивості м'яса--убой скота--забій скотини--разделка туш--розбирання туш--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--переработка крови--переробка крові--обработка туш--обробка туш--обработка кишок--обробка кишок--кератинсодержащее сырье--кератиномісна сировина--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--мясные кормовые продукты--м'ясні кормові продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--производство клея--виробництво клею--желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Соколов, Александр
Назва : Обзор рынка мясных консервов и паштетов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 20-22: рис. (Шифр mjab/2018/7)
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Ринок (екон.) --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--м'ясні консерви--экспорт мясных консервов--експорт м'ясних консервів--динамика производства мясных консервов--динаміка виробництва м'ясних консервів
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 42-43: рис (Шифр mjab/2018/7)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Обладнання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--м'ясні консерви--линии стерилизации консервов--лінії стерилізації консервів--стерилизаторы непрерывного действия--стерилізатори безперервної дії
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/В 84
Назва : Все о домашнем консервировании
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1999
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-090-1: 6.70 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные консервы--плодово-ягідні консерви--мясные консервы--м'ясні консерви--рыбные консервы--рибні консерви
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.07/Ж91
Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна
Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.5.07
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Якість
М'ясні продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9:637.521.23/О-65
Автор(и) : Орешкин, Евгений Федорович, Кроха, Юрий Андреевич, Устинова, Александра Васильевна
Назва : Консервированные мясопродукты
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :216 с.: ил., рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Прил.: с. 208-213. - Лит.: с. 214-215
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.9:637.521.23
ББК : 36.962
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Сировина-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--методы консервирования--методи консервування--стерилизованные консервы--стерилізовані консерви--пастеризованные консервы--пастеризовані консерви--консервы для детского питания--консерви для дитячого харчування--консервы для диетического питания--консерви для дієтичного харчування--мясные школьные завтраки--м'ясні шкільні сніданки--тара для консервов--тара для консервів
Анотація: Приведена технология отдельных видов консервов - стерилизованных, пастеризованных и мясных продуктов для детского питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Промышленные автоклавы от предприятия "Технолог"
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 1. - С. 52-54: рис. (Шифр mjab/2019/1)
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Обладнання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--оборудование--автоклавы--автоклави
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)