Пошуковий запит: <.>K=мясные продукты<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Показані документи с 1 за 20 |
|
1.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 579/С30
Автор(и) : Семенов, Семен Матвеевич
Назва : Лабораторные среды для актиномицетов и грибов
: справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990 Кільк.характеристики :240 с.:
табл.
Примітки : Библиогр.: с. 221-232. - Предм. указ.: с. 233-235
ISBN, Ціна 5-10-001999-9: 1.40 р.
УДК : 579 ББК : 28.4 Предметні рубрики: Мікробіологія Анотація: Описаны компоненты, рецептуры и методы приготовления сред для культивирования мицелиальных грибов и актиномицетов.
Примірники :ФОНД(1) Вільні : ФОНД(1) Знайти схожі
|
2.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/.3/Э15
Автор(и) : Эвенштейн, Зиновий Михайлович
Назва : Здоровье и питание
: [заметки врача-диетолога]
Вихідні дані : Москва: Знание, 1987 Кільк.характеристики :256 с.:
табл.
Примітки : Прил.: с. 248-254
Ціна : 0.55, 6.00 грн, р.
УДК : 613.2/.3 ББК : 51.23 Предметні рубрики: Раціональне харчування Географіч. рубрики: Анотація: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.
Примірники : всього : ВВ(2) Вільні : ВВ(2) Знайти схожі
|
3.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Основные понятия "Барьерных" технологий
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 32-33: рис. (Шифр mjab/2018/7)
Предметні рубрики: Продовольча безпека М'ясні продукти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--безопасность питания--безпека харчування--безопасность мясных продуктов--безпека м'ясних продуктів--термическая обработка мяса--термічна обробка м'яса
Знайти схожі
|
4.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Свойства мясных эмульсий
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 9. - С. 36-37: рис. (Шифр mjab/2018/9)
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--виды эмульсий--види емульсій
Знайти схожі
|
5.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.521:641.5/С 74
Автор(и) : Гутник, Борис Ефимович, Генералов, Николай Федорович, Юрина, Валентина Федоровна, Шигаева, Нина Константиновна
Назва : Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984 Кільк.характеристики :344 с.:
рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 637.521:641.5 ББК : 36.92 Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Виробництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--пищевое сырье--харчова сировина--крупнокусковые мясные полуфабрикаты--великокускові м'ясні напівфабрикати--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напівфабрикати--бескостные полуфабрикаты--безкісткові напівфабрикати--рубленые полуфабрикаты--рублені напівфабрикати--контроль качества мясопродуктов--контроль якості м'ясопродуктів Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Знайти схожі
|
6.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.5/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Головатенко, Наталья Анатольевна, Сенников, Сергей Анатольевич
Назва : Общая технология мяса и мясопродуктов
: пособие
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989 Кільк.характеристики :216 с.:
рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00414-Х: 0.90 р.
УДК : 637.5 ББК : 36.92я7 Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--переработка животных--переробка тварин--обработка мяса холодом--обробка м'яса холодом--переработка крови--переробка крові--обработка субпродуктов--обробка субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--пищевые жиры--харчові жири--обработка шкур--обробка шкури--технические жиры--технічні жири--кормовые продукты--кормові продукти--органопрепараты--органічні препарати--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные соленые продукты--м'ясні солені продукти Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.
Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Знайти схожі
|
7.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.92/Т83
Автор(и) : Туменов, Серик Ниязбекович, Горбатов, Альфред Васильевич, Косой, Валентин Данилович
Назва : Обработка мясных продуктов давлением
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991 Кільк.характеристики :207 с.:
граф., рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 204-206
ISBN, Ціна 5-10-002438-0: 5.76 крб
УДК : 637.51 ББК : 36.92 Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Обробка Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--свойства мясопродуктов--властивості м'ясопродуктів--формование мясопродуктов--формування м'ясопродуктів--обработка мясопродуктов--обробка м'ясопродуктів--транспортирование мясопродуктов--траспортування м'ясопродуктів Анотація: Обобщение научных и практических разработок по исследованию влияния давления на физико-химические свойства мясопродуктов.
Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Знайти схожі
|
8.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.09/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович
Назва : Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1976 Кільк.характеристики :160 с.:
табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд.
Ціна : 0.66 р.
УДК : 636.09 ББК : 36.92я2 Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Ветеринарно-санітарна експертиза Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ветеринарно-санитарная экспертиза--мясо--м'ясо--ветеринарно-санитарный контроль--ветеринарно-санітарний контроль--экспертиза мяса--експертиза м'яса--пищевые отравления--харчові отруєння--санитарная обработка мяса--санітарна обробка м'яса Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.
Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Знайти схожі
|
9.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Соколов, Александр
Назва : Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 20-23: рис. (Шифр mjab/2018/10)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Ринок (екон.) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--динамика производства--динаміка виробництва--экспорт замороженных полуфабрикатов--експорт заморожених напівфабрикатоів--импорт замороженных полуфабрикатов--імпорт заморожених напівфабрикатів
Знайти схожі
|
10.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Черноус Ю.
Назва : Инновации в полуфабрикатах
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 36-39: рис. (Шифр mjab/2018/10)
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Інноваційні технології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--ингредиенты--інгредієнти--функциональные продукты--функціональні продукти--рецептура инновационных продуктов--репептура інноваційних продуктів
Знайти схожі
|
11.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Для элитных мясных деликатесов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 11. - С. 30-31: рис. (Шифр mjab/2018/11)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти-- Якість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--ингредиенты--інгредієнти--деликатесные мясные продукты--делікатесні м'ясні продукти
Знайти схожі
|
12.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Итальянская панчетта
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 11. - С. 38-40: рис. (Шифр mjab/2018/11)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--ингредиенты--інгредієнти--рецепты панчетты--рецепти панчетти--панчетта в домашних условиях--панчетта в домашніх умовах
Знайти схожі
|
13.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Качество мясного сырья для деликатесных продуктов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 11. - С. 42-43: рис. (Шифр mjab/2018/11)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти-- Якість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--ингредиенты--інгредієнти--дефекты мяса--дефекти м'яса
Знайти схожі
|
14.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Шубина, Галина
Назва : Local Foodie: крафтовые мясные продукты
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 1. - С. 12-15: рис. (Шифр mjab/2019/1)
Предметні рубрики: М'ясні продукти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--крафтовые сыровяленные колбасы--крафтові сировялені ковбаси
Знайти схожі
|
15.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Итальянское мясо - виды и названия
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 1. - С. 33-35: рис. (Шифр mjab/2019/1)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--технологии--итальянское мясо--італійське м'ясо
Знайти схожі
|
16.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : 5 ТОП-СОВЕТОВ: как правильно выбрать нить или шпагат для своего продукта
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 1. - С. 40-41: рис. (Шифр mjab/2019/1)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Пакувальні матеріали Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--упаковка--упаковочный шпагат--пакувальний шпагат
Знайти схожі
|
17.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Производство мясных деликатесных продуктов. Пути усовершенствования от концерна "MANE"
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 28-29: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ингредиенты--элитные мясные деликатесы--елітні м'ясні делікатеси
Знайти схожі
|
18.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Все о реакции Майяра или "вкусная" пищевая химия
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 30-31: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Інгредієнти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ингредиенты--пищевая химия--харчова хімія
Знайти схожі
|
19.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Итальянская школа: приготовленные мясные продукты
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 32-33: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--итальянские мясные изделия--італійські м'ясні вироби
Знайти схожі
|
20.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Необычные мясные продукты
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 2. - С. 34: рис. (Шифр mjab/2019/2)
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--итальянские мясные изделия--італійські м'ясні вироби
Знайти схожі
|
|
|