Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мясо<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-35 
1.

Янчева М.О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів/М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - 2009
2.

Сирохман І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2009
3.

Хаубер-Швенк Г. Питание/Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина]. - 2004
4.

Бірта Г. О. Товарознавча характеристика продукції свинарства/Г. О. Бірта. - 2011
5.

Яценко І. В. Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини/Яценко І. В., Труш А. М.. - 2010
6.

Бірта Г. О. Товарознавство м'яса/Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. - 2011
7.

Эткинс П. Молекулы/Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина. - 1991
8.

Ульянов А. Н. Интенсивная технология полутонкорунного мясо-шерстного овцеводства/А. Н. Ульянов, А. В. Рыжков. - 1990
9.

Тинаев Н. И. Продукция кролиководства/Н. И. Тинаев. - 1988
10.

Слюсар П. М. Производство бройлеров/П. М. Слюсар, В. А. Сергеев, А. П. Ященко. - 1981
11.

Тимощук И. И. Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия/И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - 1986
12.

Кравченко Н. А. Породы мясного скота/Н. А. Кравченко. - 1979
13.

Промысловые рыбы Атлантического океана/[М. С. Биденко и др. ; ил. Н. А. Дубовкиной]. - 1981
14.

Євтушенко В. Д. Підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства аграрних підприємств/В. Д. Євтушенко // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2017,N N 6.-С.105-108
15.

Рябоконь Ю. Птицеводство сегодня, завтра/Ю. Рябоконь // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2018,N N 7.-С.10-15
16.

Артемьева С. А. Руководство по бактериологическому исследованию мяса/С. А. Артемьева ; [ред. Е. Н. Соколова]. - 1989
17.

Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов/Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - 1985
18.

Лобзов К. И. Переработка мяса птицы и яиц/К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - 1987
19.

Справочник по качеству продукции животноводства/под ред. П. П. Остапчука. - 1979
20.

Загаевский И. С. Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции/И. С. Загаевский. - 1976
 1-20    21-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)