Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мясо<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-35 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Я66
Автор(и) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Назва : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: табл.
Примітки : Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303
ISBN, Ціна 978-966-364-765-4: 057.50 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- М'ясні продукти-- Властивості-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова Т.М.
Назва : Товарознавство м'яса і м'ясних товарів : підручник . -2-е вид. переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :378 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с.373
ISBN, Ціна 978-966-364-787-6: 071.50, 69.00, 81.00, грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживчих властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна
Назва : Товарознавча характеристика продукції свинарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :145, [3] с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 143-146
ISBN, Ціна 978-966-364-882-8: 52.00 грн
УДК : 637.5(075.8) + 620.2(075.8)
ББК : 36.92я73 + 30.609я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- М'яснІ продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика продукції свинарства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(03)/Я92
Автор(и) : Яценко, Іван Володимирович, Труш, Анатолій Михайлович
Назва : Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2010
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 345-351
ISBN, Ціна 978-966-456-046-4: 88.00 грн
УДК : 619:614.31(03)
ББК : 48я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/Б 64
Автор(и) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Назва : Товарознавство м'яса : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :163, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 162-163
ISBN, Ціна 978-611-01-0251-3: 58.00 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): скотарство--скотоводство--свинарство--свиноводство--вівчарство--овцеводство--конярство--коневодство--кролівництво--кролиководство--м'ясо нутрій--мясо нутрий--м'ясо дичини--мясо дичи--продукція страусівництва--продукция страусоводства
Анотація: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.5/Э90
Автор(и) : Эткинс П.
Назва : Молекулы
Паралельн. назви :Molecules/ P. W. Atkins
Вихідні дані : М.: Мир, 1991
Кільк.характеристики :216 с.: ил.
Примітки : Библиогр.: с. 203-211
ISBN, Ціна 5-03-001208-7: 3.00 р.
ББК : 24.5 + 24.23
Предметні рубрики: Молекули
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молекулы--молекули--воздух--повітря--вода--аммиак--аміак--нефтяной газ--нафтовий газ--бензин--уголь--спирты--спирти--уксус--оцет--жиры (хим.)--жири (хім.)--масла (хим.)--сладкий вкус (хим.)--солодкий смак (хім.)--кислый вкус (хим.)--кислий смак (хім.)--горький вкус (хим.)--гіркий смак (хім.)--жгучий вкус (хим.)--пекучий смак (хім.)--пряный вкус (хим.)--пряний смак (хім.)--холодящий вкус (хим.)--холодний смак (хім.)--мясо (хим.)--м'ясо (хім.)--фрукты (хим.)--цветы (хим.)--квіти (хім.)--эфирные масла (хим.)--ефірні масла (хім.)
Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.3/У51
Автор(и) : Ульянов, Алексей Николаевич, Рыжков, Анатолий Васильевич
Назва : Интенсивная технология полутонкорунного мясо-шерстного овцеводства
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :220, [4] с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-260-02606-3: 0.60 р.
УДК : 636.3
ББК : 46.61
Предметні рубрики: Вівчарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): интенсификация производства продукции овцеводства--інтенсифікація виробництва продукції вівчарства--методы племенной работы--методи племінної роботи--отбор овец--відбір овець--воспроизводство стада--відтворення стада--выращивание молодняка--вирощування молодняка--откорм взрослых овец--відгодівля дорослих овець--продукция мясо-шерстного производства--продукція м'ясо-вовняного виробництва--профилактика болезней овец--профілактика хвороб овець
Анотація: Рассматриваются наиболее перспективные направления селекции и возможности ускорения селекционного процесса, излагаются основные проблемы организации воспроизводства стада.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.92/Т42
Автор(и) : Тинаев, Николай Иосифович
Назва : Продукция кролиководства
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :96 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 95
ISBN, Ціна 5-260-00262-8: 0.40 р.
УДК : 636.92
ББК : 46.71
Предметні рубрики: Кролівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кролиководство--история кролиководства--історія кролівництва--мясо кроликов--м'ясо кролів--шкурки кроликов--шкурки кролів--пух кроликов--пух кролів--производство мяса кроликов--виробництво м'яса кролів--производство шкурок кроликов--виробництво шкурок кролів--производство пуха кроликов--виробництво пуха кролів--хранение продукции кролиководства--зберігання продукції кролівництва--побочная продукция кролиководства--побічна продукція кролівництва
Анотація: Технология производства продукции кролиководства при различных системах содержания.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/С49
Автор(и) : Слюсар, Петр Михайлович, Сергеев, Виктор Александрович, Ященко, Анатолий Павлович
Назва : Производство бройлеров
Вихідні дані : К.: Урожай, 1981
Кільк.характеристики :142 с.: табл.
Ціна : 0.40 р.
УДК : 636.5
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация производства бройлеров--організація виробництва бройлерів--селекционно-племенная работа--селекційно-племінна робота--родительское стадо кур--батьківське стадо курей--выращивание бройлеров на мясо--вирощування бройлерів на м'ясо--переработка птицы--переробка птиці--профилактика болезней--профілактика хвороб--экономика бройлерного производства--економіка бройлерного виробництва
Анотація: Описана технология производства бройлеров, включающая в себя селекционно-племенную работу с мясными курами, выращивание ремонтного молодняка и содержание родительского стада, кормление мясной птицы.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--мясное детское питание--м'ясне дитяче харчування
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2(075)/К77
Автор(и) : Кравченко, Николай Антонович
Назва : Породы мясного скота : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1979
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 276-286
Ціна : 0.80 р.
УДК : 636.2(075)
ББК : 46.0-3я73
Предметні рубрики: М'ясне скотарство-- Породи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): признаки мясного скота--ознаки м'ясної худоби--эволюция мясного скота--еволюція м'ясної худоби--продуктивные качества животных--продуктивні якості тварин--мясо-рабочие породы скота--м'ясо-робочі породи худоби--крупные мясные породы--великі м'ясні породи--выведение новых пород мясного скота--виведення нових порід м'ясної худоби
Анотація: Дается характеристика основных пород мясного скота. Рассказывается об их происхождении, эволюции, рассматриваются экстерьерные и продуктивные качества животных.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2(261)(035)/П81
Автор(и) : Биденко, Мария Степановна, Перова, Людмила Ивановна, Кукуев, Ефим Израилевич, Суховершин, Валентин Васильевич
Назва : Промысловые рыбы Атлантического океана : справочник
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :176, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 165-167. - Указ. лат. назв. рыб: с. 168-172. - Указ. рус. назв. рыб: с. 172-174. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 639.2(261)(035)
ББК : 47.2я2
Предметні рубрики: Промислові риби --Атлантичний океан
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): названия рыб--назви риб--рыбы--риби--виды рыб--види риб--мясо рыб--м'ясо риб--обработка рыбы--обробка риби--добыча рыбы--видобуток риби--описание рыб--опис риб
Анотація: В книге описываются промысловые рыбы Атлантического океана. Даны биологическая характеристика видов рыб с наиболее характерными признаками, районы распространения. Рассматриваются массовый и химический состав описанных видов, приводятся органолептические свойства мяса рыб. Освещаются наиболее рациональные способы обработки.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Євтушенко, Володимир Дмитрович
Назва : Підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства аграрних підприємств
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2017. - N 6. - С. 105-108: рис. (Шифр eapk/2017/6)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Скотарство-- Конкуренція (екон.)-- Сільськогосподарські підприємства
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вирощування худоби--мясо--молоко--конкурентоспроможність
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь, Юрий
Назва : Птицеводство сегодня, завтра
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2018. - N 7. - С. 10-15: ил. (Шифр tvse/2018/7)
Предметні рубрики: Птахівництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вирощування птиці--выращивание птицы--м'ясо птиці--мясо птицы--яйця птиці--яйца птицы
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.055/А86
Автор(и) : Артемьева, София Александровна
Назва : Руководство по бактериологическому исследованию мяса : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :112 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для повышения квалификации специалистов
Примітки : Лит.: с. 112
ISBN, Ціна 5-10-000948-9: 0.25 р.
УДК : 637.5.055
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясо-- Дослідженння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--бактерии--исследование мяса--дослідження м'яса--микробы в мясе--мікроби в м'ясі--обеззараживание мяса--знезарадження м'яса
Анотація: Изложены причины, вызывающие необходимость бактериологического исследования мяса, рассмотрены необходимая аппаратура, оборудование, реактивы, питательные среды, применяемые при исследовании.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.07/Ж91
Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна
Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.5.07
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Якість-- Дослідження
М'ясні продукти-- Якість-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54+637.4/Л68
Автор(и) : Лобзов, Константин Иванович, Митрофанов, Николай Сергеевич, Хлебников, Владимир Иванович
Назва : Переработка мяса птицы и яиц
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 236-237
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.54+637.4
ББК : 36.93
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птицепродукты--мясо птицы--м'ясо птиці--яичные продукты--яєчні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.05(03)/С74
Назва : Справочник по качеству продукции животноводства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1979
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 305-314
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.05(03)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--молоко--мясо крупного рогатого скота--м'ясо великої рогатої худоби--свинина--качество шерсти овец--якість вовни овець--качество овчин--якість овчини--качество смушков--якість смушку--овечье молоко--овече молоко--качество яиц--якість яєць--мясо птицы--м'ясо птиці--мясо кроликов--м'ясо кроликів--продукция рыбоводства--продукція рибництва--продукция пчеловодства--продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович
Назва : Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1976
Кільк.характеристики :160 с.: табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд.
Ціна : 0.66 р.
УДК : 636.09
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ветеринарно-санитарная экспертиза--мясо--м'ясо--ветеринарно-санитарный контроль--ветеринарно-санітарний контроль--экспертиза мяса--експертиза м'яса--пищевые отравления--харчові отруєння--санитарная обработка мяса--санітарна обробка м'яса
Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)