Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=мясо индейки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Зуари, Насим, Айади М. А., Гадж-Тайеб, Сахир, Фриха Ф., Антиа Х.
Назва : Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияние на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 5. - С. 38-41: рис., табл. (Шифр mjab/2019/5)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Індички-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--индейка--мясо индейки--м'ясо індички
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)