Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мікробіологічний контроль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Б 23
Автор(и) : Банникова, Людмила Александровна, Королева, Наталья Сергеевна, Семенихина, Вера Филатовна
Назва : Микробиологические основы молочного производства : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :400 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396
Ціна : 1.60 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95я2
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--микрофлора молока--мікрофлора молока--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--молочнокислые бактерии--молочнокислі бактерії--жидкие закваски--рідка запара--сухие закваски--суха запара--кефирные бактерии--кефірні бактерії--микробиология сырого молока--мікробіологія сирого молока--микробиология питьевого молока--мікробіологія питного молока--микробиология сливок--мікробіологія вершків--микробиология молочных консервов--мікробіологія молочних консервів--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--бифидобактерии--біфідобактерії--санитарно-гигиенический контроль молока--санітарно-гігієнічний контроль молока
Анотація: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1:664.83/.84/М59
Автор(и) : Овруцкая, Ида Яковлевна, Погодаева, Алла Яковлевна, Новицкая, Валентина Ефимовна, Скрипниченко, Валентина Семеновна
Назва : Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных и овощных продуктов
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :88 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 86-87. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.30 р.
УДК : 663.1:664.83/.84
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Сільськогосподарська мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): картофель--микрофлора картофеля--мікрофлора картоплі--микрофлора овощей--мікрофлора овочів--санитарные режимы производства--санітарні режими виробництва--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--микробиологические показатели--мікробіологічні показники
Анотація: Описана микрофлора картофеля и овощей, а также полуфабрикатов из них, готовых продуктов и кулинарно-подготовленных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.876я722/С49
Автор(и) : Слюсаренко, Тамара Платоновна, Решетняк, Людмила Расуловна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства : учеб. пособие для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :184 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182
ISBN, Ціна 5-10-001313-3: 0.30 р.
УДК : 663.1:663.4+663.8
ББК : 36.876я722 + 36.88я722
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво
Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--производство безалкогольных напитков--пищевые заболевания--харчові захворювання--гельминтозные заболевания--гельмінтозні захворювання--гигиена обслуживающего персонала--гігієна обслуговуючого персоналу--микроорганизмы пивоваренного производства--мікроорганізми пивоварного виробництва--микроорганизмы безалкогольного производства--мікроорганізми безалкогольного виробництва--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарно-бактериологический контроль--санітарно-бактеріологічний контроль
Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(035)/С 74
Автор(и) : Алимова, Тайра Жианшиновна, Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кац, Зинаида Абрамовна
Назва : Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 204. - Авт. зазначено на звороті ти. арк.
Ціна : 0.75 р.
УДК : 664.87(035)
ББК : 36.97я2 + 36.910я2
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--производственная лаборатория--виробнича лабораторія--лабораторные приборы--лабораторні прибори--физико-химические показатели качества продукции--фізико-хімічні показники якості продукції--контроль качества сырья--контроль якості сировини--контроль качества готовой продукции--контроль якості готової продукції--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарный контроль--санітарний контроль
Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67:663.1](/Т38-513141
Автор(и) : Коваленко, Валентина Олексіївна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна, Коваль, Алла Анатоліївна
Назва : Технічна мікробіологія : підруч. для студентів вищ. навч. закл. . -Вид. 2-ге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :678, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 324.00 грн
УДК : 579.66/67:663.1](075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологічна промисловість
Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми--консервування харчових продуктів--мікрофлора тари--патогенні мікроорганізми--харчові захворювання --мікрофлора харчових продуктів--використання мікроорганізмів--мікроскопія мікробних препаратів--систематика бактерій--морфологія дріжджів--культивування мікроорганізмів--мікробіологічний контроль
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13:637.3/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Кулешова, Ираида Михайловна, Дунченко, Нина Ивановна
Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 316
ISBN, Ціна 5-10-000951-9: 8.90 крб
УДК : 637.13:637.3
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обработка молока--обробка молока--транспортирование молока--транспортування молока--технология сыра--технологія сиру--технология сливочного масла--технологія вершкового масла--технология молочных консервов--технологія молочних консервів--технология продуктов детского питания--технологія продуктів дитячого харчування--технохимический контроль --технохімічний контроль--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--производство молочных продуктов--виробництво молочних продуктів--производство мороженого--виробництво морозива--обезжиренное молоко--знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)