Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мікробіологія молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/К88
Автор(и) : Кугенєв, Петро Венедктович
Назва : Молочна справа : підручник . -3-е вид., перероб. і доп.
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1977
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 308
Ціна : 0.82 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад молока--химический состав молока--біохімічні властивості молока--биохимические свойства молока--фізичні властивості молока--физические свойства молока--мікробіологія молока--микробиология молока--обробка молока--обработка молока--зберігання молока--хранение молока--транспортування молока--транспортировка молока--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--маслоробство--маслоделие--сироварство--сыроварение--молочні консерви--молочные консервы--прифермерські молочарні--околофермерские молочни
Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1:579.67(075./М11-607618
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :319, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 310-311
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 85.00 грн
УДК : 637.1:579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8):579./М11-457615
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :204, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 55.00 грн
УДК : 637.1(075.8):579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота".
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2010
Кільк.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Анотація: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1:637.1/.3]/М 74
Автор(и) : Моисеева, Елена Львовна
Назва : Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 205-217. - Лит.: с. 218-222
ISBN, Ціна 5-10-000205-0: 1.10 р.
УДК : 663.1:637.1/.3]
ББК : 36-1
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Мікробіологія
Молочні продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): психротрофные микроорганизмы--психротрофні мікроорганізми--мезофильные микроорганизмы--мезофільні мікроорганізми--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология молока--мікробіологія молока--микробиология мороженого--мікробіологія морозива--микробиология масла--мікробіологія масла--микробиология быстрозамороженных продуктов--мікробіологія швидкозаморожених продуктів--санитарные требования к холодильникам--санітарні вимоги до холодильників--микробиология птицы--мікробіологія птиці--микробиология твердых сыров--мікробіологія твердих сирів--микробиология творога--мікробіологія сиру
Анотація: Приведена характеристика микроорганизмов, являющихся основными возбудителями порчи мясных и молочных продуктов при холодильном хранении.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)