Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мікробіологія морозива<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1:579.67(075./М11-607618
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :319, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 310-311
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 85.00 грн
УДК : 637.1:579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1:637.1/.3]/М 74
Автор(и) : Моисеева, Елена Львовна
Назва : Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 205-217. - Лит.: с. 218-222
ISBN, Ціна 5-10-000205-0: 1.10 р.
УДК : 663.1:637.1/.3]
ББК : 36-1
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Мікробіологія
Молочні продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): психротрофные микроорганизмы--психротрофні мікроорганізми--мезофильные микроорганизмы--мезофільні мікроорганізми--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология молока--мікробіологія молока--микробиология мороженого--мікробіологія морозива--микробиология масла--мікробіологія масла--микробиология быстрозамороженных продуктов--мікробіологія швидкозаморожених продуктів--санитарные требования к холодильникам--санітарні вимоги до холодильників--микробиология птицы--мікробіологія птиці--микробиология твердых сыров--мікробіологія твердих сирів--микробиология творога--мікробіологія сиру
Анотація: Приведена характеристика микроорганизмов, являющихся основными возбудителями порчи мясных и молочных продуктов при холодильном хранении.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)