Пошуковий запит: <.>K=мінеральні речовини<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Хімія харчування/[упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - 2005
|
>2.
| Гласс Д. Жить до 180 лет/Дж. Гласс ; [пер. с англ., предисл. Г. Г. Демирчогляна]. - 1991
|
>3.
| Воробьев В. И. Живая химия/В. И. Воробьев, Р. И. Воробьев. - 1985
|
>4.
| Петрова В. П. Биохимия дикорастущих плодово-ягодных растений/В. П. Петрова. - 1986
|
>5.
| Лекарственные пищевые растения/[Л. В. Бензель и др.]. - 2010
|
>6.
| Харчова хімія/В. В. Євлаш [та ін.]. - 2012
|
>7.
| Нутриціологія/Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2013
|
>8.
| Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів/Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - 2016
|
>9.
| Мартинчик А. Н. Общая нутрициология/А. Н. Мартинчик, И. В. Маев, О. О. Янушевич. - 2005
|
>10.
| Рабинович Ф. Н. Дисперсно армированные бетоны/Ф. Н. Рабинович. - 1989
|
>11.
| Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2018
|
>12.
| Биологически активные вещества пищевых продуктов/[В. В. Петрушевский и др.]. - 1985
|
>13.
| Скурихин И. М. Все о пище с точки зрения химика/И. М. Скурихин, А. П. Нечаев. - 1991
|
>14.
| Ковальчук І. І. Уміст мінеральних елементів у меді та його біологічна цінність за умов згодовування бджолам цитратів Co, Ni, Ag і Cu/І. І. Ковальчук, І. І. Двилюк, А. Г. Пащенко // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2018,N N 8.-С.38-43
|
>15.
| Орлинский Б. С. Добавки и премиксы в рационах/Б. С. Орлинский. - 1984
|
>16.
| Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - 2007
|
>17.
| Малахов, Геннадий Петрович Целительные силы. Т. 1:Очищение организма/[худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - 1994
|
>18.
| Лисиця А. В. Біохімія. Практикум/А. В. Лисиця. - 2009
|
>19.
| Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2010
|
>20.
| Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів/Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - 2007
|
|
|