Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=народная кулинария<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 908(477)/Я 72
Автор(и) : Ярещенко, Артур Петрович
Назва : Під чаром рідної землі : посібник із українознавства
Вихідні дані : К.: ШАНС, 2008
Кільк.характеристики :342 с
Примітки : Топонімічний слов.: с. 255-326. - Термінологічний слов.: с. 326-327. - Бібліогр.: с. 328-338
ISBN, Ціна 978-966-2202-00-7: 21.18 грн
УДК : 908(477)
ББК : 26.890(4УКР)
Предметні рубрики: Українознавство
Географіч. рубрики: --Харківщина
Анотація: Представлено історичний, мовний та етнокультурний матеріал з історії України, Слобожанщини, Харківщини. Видання допоможе розумінню українознавства як наукової методології,політики й філософії сучасної України.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Назва : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметні рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)