Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=національна кухня<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 63.5(4УКР)я2/Я 49
Автор(и) : Якухно, Іван Іванович
Назва : Українознавство
Вихідні дані : Житомир: ОІППО, 2006
Кільк.характеристики :164 с.: фото
Колективи : Житомирський інститут післядипломної педагогічної освіти
Примітки : Бібліогр. в кінці гл. - Бібліогр.: с. 138-139
ISBN, Ціна 966-655-194-2: 10.00 грн
ББК : 63.5(4УКР)я2
Предметні рубрики: Українознавство
Етнографія
Народні свята українські
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Етнографія
Житомирська область-- Краєзнавство
Анотація: Фізико-географічне положення України, її кордони, природа, екологія;шляхи розвитку української народності й нації, етнографічне районування та склад населення, заняття українців, їхній побут. Всі теми видання супроводжуються матеріалами по Житомирській області.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3/О-75
Автор(и) : Власенко Т. В., Грибан Г. П., Грибан Н. Г., Денисовець А. П.
Назва : Основи харчування : теорія та практичні застосування
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2010
Кільк.характеристики :884 с.: табл., рис.
Примітки : Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881
ISBN, Ціна 978-617-581-012-5: 60.00 грн
УДК : 612.3
ББК : 75.0
Предметні рубрики: Фізична культура і спорт
Харчування-- Гігієна
Харчування-- Екологія
Харчові продукти-- Забруднення
Харчові отруєння
Спортсмени-- Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 94(548.7)/І-26
Автор(и) : Ігнатьєв, Павло Миколайович
Назва : Країни Азії: особливості культури та побуту
Вихідні дані : Чернівці: Книги - XXI, 2011
Кільк.характеристики :340 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 333-339
ISBN, Ціна 978-617-614-013-9: 80.00 грн
УДК : 94(548.7)
ББК : 63.3(5)
Предметні рубрики: Країнознавство
Географіч. рубрики: Азія-- Етнографія
Анотація: Особливості культури і побуту країн Азії.
Примірники : всього : ЧЗ(2)
Вільні : ЧЗ(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 39(477)/О-30
Назва : Обычаи, поверья, кухня и напитки малороссиян : [сб.] . -Репр. воспроизведение изд. 1860 г.
Вихідні дані : Киев: Добровольное о-во любителей кн. УССР, 1991
Кільк.характеристики :174 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-0406-3: 10.00, 2.00, крб
УДК : 39(477)
ББК : 63.52(23=4УКР)
Предметні рубрики: Звичаї і обряди --Україна
Анотація: [Данное издание содержит интересную и обширную информацию касательно этнокультуры малороссиян].
Примірники : всього : ЧЗ(2), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.52:392.8(477)/ 72-900680
Автор(и) : Новікова О. В., Льовшина Л. Д., Михайлов В. М.
Назва : Технологія приготування їжі: українська кухня : навч. посіб. . -Вид. 2-ге., випр. и допов.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2019
Кільк.характеристики :678, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 673-. - Дод.: с. 674-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-01-7: 324.00 грн
УДК : 641.52:392.8(477)(075.8)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українська кухня--національна кухня
Анотація: Способи та прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів, технологія приготування страв та кулінарних виробів традиційної української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Закарпатський край - дегустаційний рай : подорож гастрономічним маршрутом Закарпаття
Місце публікування : Укр. туризм: журнал для профессионалов. - Київ: Зеркало мира, 2018. - N 1. - С. 48-49: фот. - ISSN 19988044 (Шифр uktu/2018/1). - ISSN 19988044
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Закарпаття, 21 ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гастрономічні маршрути--національна кухня--закарпатське вино--культура дегустації
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)