Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обладнання харчових виробництв<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-32
Автор(и) : Заплетніков, Ігор Миколайович, Мирончук, Валерій Григорович, Кудрявцев, Володимир Миколайович
Назва : Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кафедра; Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
ISBN, Ціна 978-617-673-054-5: 76.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81-5я73
Предметні рубрики: Харчове обладнання-- Експлуатація-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обладнання харчових виробництв--експлуатація харчового обладнання--технічний стан обладнання--просіювачі--розмелювальні машини--овечерізки--хліборізки--м'ясорубки--фаршмішалки--котлетоформуючі машини--мийне обладнання--універсальні кухонні машини--рибоочисні пристрої--картоплечистки
Анотація: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)