Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обработка молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.04/Г67
Автор(и) : Горбатова, Ксения Константиновна
Назва : Биохимия молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :344 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 337. - Предм. указ.: с. 338-341
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.1.04
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молоко-- Біохімія
Молочні продукти-- Біохімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--коровье молоко--коров'яче молоко--химический состав молока--хімічний склад молока--биохимия молока--біохімія молока--физиология лактации--фізіологія лактації--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--обработка молока--обробка молока--переработка молока--переробка молока--биохимия кисломолочных продуктов--біохімія кисломолочних продуктів--биохимия масла--біохімія масла--биохимия детских молочных продуктов--біохімія дитячих молочних продуктів--биохимия сыра--біохімія сиру--вкус молока--смак молока
Анотація: Химический состав, физико-химические свойства молока, синтез его составных частей в клетках молочной железы, изменения при хранении и технологической обработке молока.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13:637.3/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Кулешова, Ираида Михайловна, Дунченко, Нина Ивановна
Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 316
ISBN, Ціна 5-10-000951-9: 8.90 крб
УДК : 637.13:637.3
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обработка молока--обробка молока--транспортирование молока--транспортування молока--технология сыра--технологія сиру--технология сливочного масла--технологія вершкового масла--технология молочных консервов--технологія молочних консервів--технология продуктов детского питания--технологія продуктів дитячого харчування--технохимический контроль --технохімічний контроль--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--производство молочных продуктов--виробництво молочних продуктів--производство мороженого--виробництво морозива--обезжиренное молоко--знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/К88
Автор(и) : Кугенєв, Петро Венедктович
Назва : Молочна справа : підручник . -3-е вид., перероб. і доп.
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1977
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 308
Ціна : 0.82 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад молока--химический состав молока--біохімічні властивості молока--биохимические свойства молока--фізичні властивості молока--физические свойства молока--мікробіологія молока--микробиология молока--обробка молока--обработка молока--зберігання молока--хранение молока--транспортування молока--транспортировка молока--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--маслоробство--маслоделие--сироварство--сыроварение--молочні консерви--молочные консервы--прифермерські молочарні--околофермерские молочни
Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33/П83
Автор(и) : Протопопов, Игорь Иванович
Назва : Автоматизация процессов производства сыра
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :134 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 129-130.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 637.33
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Автоматизація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--обработка молока--обробка молока--сырный сгусток--сирний згусток--сырное зерно--сирне зерно--автоматизация сыродельной промышленности--автоматизація сироварної промисловості
Анотація: Автоматизация производства сыра на стадиях реализации технологии выработки сыров и автоматизированное управление производства сыров в целом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2(075)/Р82
Автор(и) : Рубан, Юрий Дмитриевич, Кугенев, Петр Венедиктович
Назва : Скотоводство и технология производства молока и говядины : учебник
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1986
Кільк.характеристики :1986 с.: рис., табл.
Ціна : 1.00 р.
УДК : 636.2(075)
ББК : 46.0я723
Предметні рубрики: Скотарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная продуктивность скота--молочна продуктивнысть худоби--мясная продуктивность скота--м'ясна продуктивність худоби--породы скота--породи худоби--воспроизводство стада--відтворення стада--технология производства молока--технологія виробництва молока--технология производства говядины--технологія виробництва говядини--выращивание молодняка--вирощування молодняку--откорм скота--відкорм худоби--получение молока--отримання молока--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--обработка молока--обробка молока--реализация молока--реалізація молока
Анотація: Молочная и мясная продуктивность скота, основные породы, получение, транспортировка и хранение молока.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.08:[637.1+637/Ф43-062236
Назва : Фермерское хозяйство
Вихідні дані : Харьков; Белгород: Кн. Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008
Кільк.характеристики :319, [1] с.: рис., табл.
Серія: Энциклопедия хозяина
ISBN, Ціна 978-966-343-915-0: 20.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-0366-7: Б.ц.
УДК : 636.08:[637.1+637.5](03)
ББК : 46-4-6я2
Предметні рубрики: Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): разведение коз--розведення кіз--разведение коров--розведення корів--обработка молока--обробка молока--разведение свиней--розведення свиней--заготовка свинины--заготовка свинини--хранение мясных изделий--зберігання м'ясних виробів
Анотація: В книге рассказывается о животноводстве в условиях личного хозяйства. Первая часть посвящена разведению молочных пород мелкого и крупного рогатого скота и способам приготовления в домашних условиях масла, творога, сметаны, простокваши, сыров. Во второй части читатели познакомятся с азами свиноводства, рецептами соления и копчения свинины, способами приготовления домашних колбас и зельца.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)