Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обробка м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.513/Ж74
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич
Назва : Технология продуктов убоя животных : учебник
Вихідні дані : Москва: Колос, 1984
Кільк.характеристики :237 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.513
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--обработка мяса--обробка м'яса--состав мяса--склад м'яса--оценка мяса--оцінка м'яса--консервирование мяса--консервування м'яса--хранение мяса--зберігання м'яса
Анотація: Рассмотрены вопросы транспортировки убойных животных, порядок приема их, первичной переработки, ветеринарно-санитарная оценка мяса.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.523.2/Т 38
Автор(и) : Рогов, Иосиф Александрович, Забашта, Андрей Григорьевич, Алексахина, Вера Андреевна, Титов, Евгений Иванович
Назва : Технология и оборудование колбасного производства : учебник для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 337-342. - Лит.: с. 343. - Предм. указ.: с. 344--347. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000217-4: 0.85 р.
УДК : 637.523.2
ББК : 36.92-5
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технологія-- Обладнання
Ковбасне виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--колбасные изделия--ковбасні вироби--обработка мяса--обробка м'яса--колбасный фарш--ковбасний фарш--продукты из свинины--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--контроль качества колбасных изделий--контроль якості ковбасних виробів
Анотація: Изложены технологические приемы и методы изготовления колбасных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/С 77
Автор(и) : Старовойт, Лідія Яківна, Косовенко, Марія Савелівна, Смирнова, Жанна Миколаївна
Назва : Кулінарія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 266-269
ISBN, Ціна 5-11-004159-8: 50.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обробка овочів--обробка грибів--обробка риби--обробка м'яса--супи--соуси--страви з круп--страви з макаронів--страви з риби--м'ясні гарячі страви--страви з яєць--страви з сиру--холодні страви--солодкі страви--напої--дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)