Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обслуговування туристів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/О-64
Автор(и) : Мазаракі, Анатолій Антонович, П'ятницька, Ніла Олексіївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Литвиненко, Тамара Євгенівна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник . -[2-ге вид., перероб. і допов.]
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :556, [2] с.: табл., рис., фото.кол.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556
ISBN, Ціна 978-966-351-355-3: 160.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(100)/О-97
Автор(и) : Ощипок І. М., Пономарьов П. Х., Філь М. І.
Назва : Кухні народів світу : навч. посіб.
Вихідні дані : Львів: Магнолія 2006, 2018
Кільк.характеристики :244, [2] с.: табл.
Серія: Вища освіта України
Примітки : Літ.: с. 243-244
ISBN, Ціна 978-617-574-111-5: 160.00 грн
УДК : 641.5(100)
ББК : 36.997(0)
Предметні рубрики: Національні кухні-- Рецептура --Зарубіжні країни
Географіч. рубрики:
Анотація: Загальнонаціональні й регіональні кухні народів країн світу: способи приготування і особливості споживання страв, а також організація, форми, системи і методи обслуговування іноземних туристів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4:338.46(075./К56-236133
Автор(и) : Ковешніков, Володимир Сергійович, Матвієнко, Анатолій Тихонович, Разметова, Олена Григорівна
Назва : Організація готельно-ресторанного господарства : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2018
Кільк.характеристики :563, [1] с.: іл., табл.
Примітки : Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563
ISBN, Ціна 978-617-7605-31-6: 414.00 грн
УДК : 640.4:338.46(075.8)
ББК : 65.441я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): готельне господарство--індустрія гостинності--управління готелем--послуги гостинності--обов'язки персоналу готелів--обслуговування людей з інвалідністю--управління безпекою готелю--управління персоналом готелю--готельний маркетинг--товарно-матеріальні ресурси--інженерно-технічна служба готелю--ресторанне господарство--продукція ресторанного комплексу--обслуговування туристів
Анотація: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)