Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=общественное питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.
640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання
   Ресторани--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
811.111(075.8)
Б90


    Буданов, Станіслав Ігнатович.
    Посібник з позааудиторного читання англійською мовою [Текст] : для студ. торгово-економічних ін-тів / С. І Буданов, А. Г. Ріхтер. - К. : Вища школа, 1992. - 143 с. - Загол. обкл. : S. I. Budanov, A. G. Richter. Englisch fiction reader . - Текст англ. - Бібліогр.: с. 97-143. - ISBN 5-11-003801-5 : 10.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-923
Рубрики: Англійська мова--Читання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
англійська мова -- английский язык -- англійська література -- английская литература -- американська література -- американская литература -- лексичні коментарі -- лексические комментарии -- торгівля -- торговля -- громадське харчування -- общественное питание -- фінансова діяльність -- финансовая деятельность -- банківська діяльність -- банковская деятельность -- позааудиторне читання -- внеаудиторное чтение
Анотація: Посібник з позааудиторного читання складається з невеликих за обсягом, дещо адаптованих творів американської і англійської художньої літератури та уривків з них, що являють собою певне завершене смислове ціле. Тексти тематично співвідносяться з професійною сферою торгівлі, громадського харчування, фінансової і банківської діяльності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ріхтер, Андрій Георгійович
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

3.
346.1(477)(075.8)
В 54


    Віхров, О. П.
    Господарське право. Спеціальна частина [] : навч. посібник / Віхров О. П. ; М-во освіти і науки України. - К. : Слово, 2006. - 344 с. - Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340. - ISBN 966-8407-33-4 : 035.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)303я73
Рубрики: Господарське право--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
господарство -- хозяйство -- право -- господарські відносини -- хозяйственные отношения -- гірничодобувна промисловість -- горнодобывающая промышленность -- геологія -- геология -- розвідка надр -- разведка недр -- вугільна промисловість -- угольная промышленность -- нафтогазовий комплекс -- нефтегазовый комплекс -- електроенергетика -- электроэнергетика -- електрична енергія -- электрическая энергия -- теплова енергія -- тепловая энергия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпека продовольчої сировини -- безопасность продовольственного сырья -- виробництво спиртів -- производство спиртов -- виробництво алкогольних напоїв -- производство алкогольных напитков -- виробництво тютюнових виробів -- производство табачных изделий -- виробництво цукру -- производство сахара -- аграрна сфера -- аграрная сфера -- засоби виробництва -- средства производства -- реалізація сільськогосподарської продукції -- реализация сельскохозяйственной продукции -- ринок зерна -- рынок зерна -- біржова діяльність -- биржевая деятельность -- інтервенційні операції -- интервенционные операции -- будівельна діяльність -- строительная деятельность -- підряд -- подряд -- поштовий зв'язок -- почтовая связь -- телекомунікації -- телекоммуникации -- мобільний зв'язок -- мобильная связь -- інтернет-зв'язок -- интернет-связь -- радіочастотний ресурс -- радиочастотный ресурс -- торгівля -- торговля -- побутове обслуговування -- бытовое обслуживание -- громадське харчування -- общественное питание -- захист прав споживачів -- защита прав потребителей -- реєстратори розрахунковихї операцій -- регистраторы расчетных операций
Анотація: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X.
   Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
657(075.8)
Д19


    Даньків, Йосип Якимович.
    Бухгалтерський облік у галузях економіки [] : навч. посібник / Й. Я. Даньків, М. Р. Лучко, М. Я. Остап'юк. - К. : Знання-Прес, 2003. - 206 с. - Дод.: с. 193-206. - Л-ра: с. 179-192. - ISBN 966-7767-85-Х : Б. ц.
УДК
ББК 65.052.2я73
Рубрики: Економіка--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерский учет в областях экономики -- бухгалтерський облік в галузях економіки -- будівельне виробництво -- строительное производство -- сельское хозяйство -- сільське господарство -- торговля -- торгівля -- громадське харчування -- общественное питание -- автомобильный транспорт -- автомобільний транспорт
Анотація: Розкрито особливості бухгалтерського обліку в таких галузях економіки, як будівництво, сільське господарство, торгівля, громадське харчування та транспорт.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лучко, Михайло Романович; Остап'юк, Мирослав Ярославович
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

6.
641.54-8
Д 69


    Дорохин, Виктор Александрович.
    Тепловое оборудование предприятий общественного питания [] : учебник для вузов / В. А. Дорохин. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1987. - 407 с. : рис., табл. - Прил.: с. 389-400. - Предм. указ.: с. 401-403. - Лит.: с. 404-405. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- пищевое оборудование -- тепловые аппараты -- теплогенерирующие устройства -- теплогенеруючі пристрої -- варочные котлы -- варильні котли -- пароварочные аппараты -- пароварильні апарати -- сковороды -- пательні -- фритюрницы -- фритюрниці -- жарочные шкафы -- жарочні шафи -- пекарные шкафы -- пекарські шафи -- электрические плиты -- електричні плити -- газовые плиты -- газові плити -- водонагреватели -- водонагрівачі
Анотація: Рассмотрены основные способы нагрева пищевых продуктов, общие принципы устройства и классификация тепловых аппаратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
24.4
Ж41


    Жванко, Юлия Николаевна.
    Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании [] : учеб. пособие / Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - Москва : Высш. шк., 1980. - 228 с. : рис., табл. - Лит.: с. 220. - Прил.: с. 221-228. - 0.45 р.
ББК 24.4
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання
   Громадське харчування--Якість--Контроль--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- общественное питание -- качественный анализ -- якісний аналіз -- методы качественного анализа -- методи якісного аналізу -- катионы -- катіони -- анионы -- аніони -- количественный анализ -- кількісний аналіз -- методы количественного анализа -- методи кількісного аналізу -- физико-химические методы анализа -- фізико-хімічні методи аналізу -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- исследование кулинарных полуфабрикатов -- дослідження кулінарних напівфабрикатів -- исследование готовых блюд -- дослідження готових страв
Анотація: Пособие состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратова, Галина Владимировна; Мамедова, Земфира Ибрагимовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
543(075)
Ж41


    Жванко, Юлия Николаевна.
    Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании [] : учеб. пособие / Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Высш. шк., 1989. - 270, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268. - ISBN 5-06-000077-X : 0.75 р.
УДК
ББК 24.4я723
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання
   Громадське харчування--Якість--Контроль--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- аналітична хімія -- качественный анализ -- якісний аналіз -- химические лаборатории -- хімічні лабораторії -- катионы -- катіони -- анионы -- аніони -- количественный анализ -- кількісний аналіз -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- исследование кулинарных полуфабрикатов -- дослідження кулінарних напівфабрикатів -- исследование готовых блюд -- дослідження готових страв -- физико-химические методы анализа -- фізико-хімічні методи аналізу -- колориметрия -- колориметрія -- общественное питание -- громадське харчування
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратова, Г. В.; Мамедова, З. И.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
64-051
К 34


    Келлинг, Альфред.
    Руководство для официантов [] = Facbbucb fur Kellner / А. Келлинг, Г. Фогель ; пер. с нем. А. В. Любарского. - Москва : Экономика, 1980. - 120 с. : рис., табл. - 0.45 р.
УДК
ББК 36.995
Рубрики: Громадське харчування--Офіціанти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- официанты -- психология работы официанта -- психологія роботи офіціанта -- методы обслуживания в ресторанах -- методи обслуговування в ресторанах -- отпуск блюд -- відпуск страв -- сервировка столов -- серверування столу -- обслуживание зарубежных гостей -- обслуговування закордонних гостей -- обслуживание посетителей -- обслуговування відвідувачів
Анотація: Авторы характеризуют объективные и субъективные факторы, определяющие объем реализации продукции на предприятиях общественного питания и взаимоотношения официантов с посетителями.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фогель, Гельмут; Любарский, А. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.54(035)
К 43


    Кирпичников, Владимир Павлович.
    Справочник механика. Общественное питание [] / В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. - Москва : Экономика, 1990. - 382 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 378-381. - ISBN 5-282-00041-5 : 2.00 р.
УДК
ББК 36.99-5я2
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- тепловое оборудование -- теплове обладнання -- механическое оборудование -- механічне обладнання -- монтаж оборудования -- монтаж обладнання -- ремонт оборудования -- ремонт обладнання
Анотація: Сведения по монтажу и ремонту механического и теплового оборудования предприятий общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Леенсон, Гарри Хунович
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)