Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=общественное питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Черевко А. И., Попов Л. Н.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 2: Торгово-технологическое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 250-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-269
ISBN, Ціна 5-282-00568-9: 0.80 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--кассовое оборудование--касове обладнання--подъемно-транспортное оборудование--піднімально-транспортне обладнання--торговые автоматы--торговельні автомати--оборудование раздачи обедов--обладнання роздавання обідів
Анотація: Учебник знакомит с устройством и принципами работы торгово-технологического оборудования.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.546/О-22
Автор(и) : Беляев М. И.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 3: Тепловое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :559 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556
ISBN, Ціна 5-282-00430-5: 1.30 р.
УДК : 641.546
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--тепловые аппараты--теплові апарати--топки--горілки--газовые горелки--газові горілки--пищеварочное оборудование--обладнання для приготування їжі--пекарное оборудование--пекарське обладнання--электрические плиты--електричні плити--водогрейное оборудование--водонагрівальне обладнання--мармиты--марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Елхина, Валентина Дорофеевна, Журин, Александр Александрович, Проничкина, Людмила Павловна, Богачев, Михаил Карпович
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 1: Механическое оборудование . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :447 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 442-445. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--обладнання--универсальные кухонные машины--універсальні кухонні машини--сортировочно-переборочные машины--сортувально-перебиральні машини--просеиватели--просіювачі--картофелеочистительные машины--картоплеочисні машини--оборудование для мытья овощей--обладнання для миття овочів--посудомоечные машины--посудомийні машини--размолочные машины--розмелювальні машини--протирочные машины--протирочні машини--хлеборезки--хліборізки--фаршемешалки--фаршозмішувачі--тестомесильные машины--тістозмішувальні машини--взбивальные машины--взбивальні машини--дозаторы--дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54(031)/О-22
Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович, Шеляков, Олег Парфирович, Оберемок, Василий Николаевич, Ревицкий, Степан Дмитриевич
Назва : Оборудование предприятий общественного питания : справочник
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 173-174. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-00560-2: 0.90 р.
УДК : 641.54(031)
ББК : 36.99-5я2
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--поточные линии--потокові лінії--торговые автоматы--торгівельні автомати--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--контрольно-кассовое оборудование--контрольно-касове обладнання--немеханизированные линии раздачи--немеханізовані лінії роздачі--механизированные линии раздачи--механізовані лінії роздачі--складское оборудование--складське обладнання
Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99/П 30
Автор(и) : Петрищев, Николай Алексеевич, Сологуб, Мария Дмитриевна, Гусева, Вера Александровна
Назва : Карты организации труда на предприятиях общественного питания
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1985
Кільк.характеристики :88 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 70-87
Ціна : 0.35 р.
УДК : 641.5:658.38
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація праці
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--организация труда--организация рабочих мест--організація робочих місць--рабочее место приготовления первых блюд--робоче місце приготування перших страв--рабочее место приготовления вторых блюд--робоче місце приготування других страв--рабочие места холодного цеха--робоче місце холодного цеху--рабочие места отпуска обедов--робоче місце відпускання обідів
Анотація: Приведены схемы организации рабочих мест с перечнем оборудования, инструментов, приспособлений и инвентаря.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 669.1:641.5/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич, Дорохина, Мария Алексеевна, Положишникова, Ольга Ивановна
Назва : Использование вторичного сырья в общественном питании
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1988
Кільк.характеристики :95 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 93-94
ISBN, Ціна 5-335-00052-X: 0.25 р.
УДК : 669.1:641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Відходи
Відходи-- Використання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--отходы растительных продуктов--відходи рослинних продуктів--отходы хлебопекарного производства--відходи хлібопекарного виробництва--отходы продуктов животного происхождения--відходи продуктів тваринного походження--вторичное молочное сырье--вторинна молочна сировина
Анотація: Показаны возможности рационального использования отходов, получаемых на предприятиях общественного питания в процессе первичной обработки продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641:658.26/Х 36
Автор(и) : Хелемский, Анатолий Михайлович
Назва : Санитарно-технические устройства предприятий общественного питания и торговли : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :118 с.: рис.
Серія: Общественное питание
ISBN, Ціна 5-282-00017-2: 0.20 р.
УДК : 641:658.26
ББК : 36.99-5
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Санітарно-технічне обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--санитарно-техническое оборудование--отопление зданий--отоплення будівель--вентиляция зданий--вентиляція будівель--водоснабжение зданий--водопостачання будівель--канализационная сеть--каналізаційна мережа--эксплуатация санитарно-технических систем--експлуатація санітарно-технічних систем
Анотація: Рассмотрены санитарно-технические системы, функционирующие на предприятиях общественного питания и торговли.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.4/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова, Галина Владимировна, Мамедова, Земфира Ибрагимовна
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1980
Кільк.характеристики :228 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 220. - Прил.: с. 221-228
Ціна : 0.45 р.
ББК : 24.4
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аналитическая химия--общественное питание--качественный анализ--якісний аналіз--методы качественного анализа--методи якісного аналізу--катионы--катіони--анионы--аніони--количественный анализ--кількісний аналіз--методы количественного анализа--методи кількісного аналізу--физико-химические методы анализа--фізико-хімічні методи аналізу--технохимический контроль--технохімічний контроль--исследование кулинарных полуфабрикатов--дослідження кулінарних напівфабрикатів--исследование готовых блюд--дослідження готових страв
Анотація: Пособие состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 64.024.3/.4:[159./У 76-979197
Автор(и) : Усов, Владимир Васильевич
Назва : Профессиональная этика и психология в общественном питании : учеб. пособие для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1990
Кільк.характеристики :190 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-06-0011089-9: 0.25 р.
УДК : 64.024.3/.4:[159.9+174]
ББК : 36.99я722 + 88.411я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Професійна етика-- Психологія
Психологія-- Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--профессиональная этика--психология--индивидуально-психологические особенности личности--індивідуально-психологічні особливості особистості--профессиональный этикет--професійний етикет--этика поведения за столом--етика поведінки за столом--психология труда--психологія праці--психология труда повара--психологія праці повара--психология труда официанта--психологія праці офіціанта--трудовой процесс бармена--трудовий процес бармена--психология процесса обслуживания--психологія процесу обслуговування--профессиональное поведение официанта--професійна поведінка офіціанта--профессиональное поведение бармена--професійна поведінка бармена
Анотація: Вопросы психологии, этики и эстетики работников общественного питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/54/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Технология производства продукции общественного питания : общая часть : учебник
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1991
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 196-197
ISBN, Ціна 5-11-002014-0: 2.20 р.
УДК : 641.51/54
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--технологія виробництва--технология производства--характеристика мясных продуктов--характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)