Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=общественное питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4(075.3)/У 76
Автор(и) : Усов, Владимир Васильевич
Назва : Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания : учеб. пособие . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Академия, 2006
Кільк.характеристики :416 с.: ил.
Серія: Начальное профессиональное образование .
    Общественное питание
Примітки : Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412
ISBN, Ціна 5-7695-3327-7: 72.00 грн
УДК : 640.4(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація виробництва
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 621.56(075.8)/С 84
Автор(и) : Стрельцов, Александр Николаевич, Шишов, Виктор Викторович
Назва : Холодильное оборудование предприятий торговли и общественного питания : учебник . -3-е изд., стер.
Вихідні дані : М.: Академия, 2006
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Начальное профессиональное образование
Примітки : Библиогр.: с. 270
ISBN, Ціна 5-7695-3326-9: 052.00 грн
УДК : 621.56(075.8) + 641.5(075.8)
ББК : 36.813.7я73 + 36.99-5я73
Предметні рубрики: Торговельні підприємства-- Обладнання-- Холодильні машини
Громадське харчування-- Обладнання-- Холодильні машини
Географіч. рубрики:
Анотація: Конструкции холодильных машин и холодильной автоматики, эксплуатация, ремонт, техника безопасной работы холодильного облрудования предприятий торговли и общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 346.1(477)(075.8)/В 54
Автор(и) : Віхров О.П.
Назва : Господарське право. Спеціальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Слово, 2006
Кільк.характеристики :344 с
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340
ISBN, Ціна 966-8407-33-4: 035.00 грн
УДК : 346.1(477)(075.8)
ББК : 67.9(4УКР)303я73
Предметні рубрики: Господарське право
Географіч. рубрики:
Анотація: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075.8)/Б90
Автор(и) : Буданов, Станіслав Ігнатович, Ріхтер, Андрій Георгійович
Назва : Посібник з позааудиторного читання англійською мовою : для студ. торгово-економічних ін-тів
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1992
Кільк.характеристики :143 с.
Різночитання назви :Загол. обкл.: S. I. Budanov, A. G. Richter. Englisch fiction reader
Примітки : Текст англ. - Бібліогр.: с. 97-143
ISBN, Ціна 5-11-003801-5: 10.00 грн
УДК : 811.111(075.8)
ББК : 81.432.1-923
Предметні рубрики: Англійська мова-- Читання
Географіч. рубрики:
Анотація: Посібник з позааудиторного читання складається з невеликих за обсягом, дещо адаптованих творів американської і англійської художньої літератури та уривків з них, що являють собою певне завершене смислове ціле. Тексти тематично співвідносяться з професійною сферою торгівлі, громадського харчування, фінансової і банківської діяльності.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657(075.8)/Д19
Автор(и) : Даньків, Йосип Якимович, Лучко, Михайло Романович, Остап'юк, Мирослав Ярославович
Назва : Бухгалтерський облік у галузях економіки : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Знання-Прес, 2003
Кільк.характеристики :206 с
Примітки : Дод.: с. 193-206. - Л-ра: с. 179-192
ISBN, Ціна 966-7767-85-Х: Б.ц.
УДК : 657(075.8)
ББК : 65.052.2я73
Предметні рубрики: Економіка-- Бухгалтерський облік
Анотація: Розкрито особливості бухгалтерського обліку в таких галузях економіки, як будівництво, сільське господарство, торгівля, громадське харчування та транспорт.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543(075)/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова Г. В., Мамедова З. И.
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :270, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268
ISBN, Ціна 5-06-000077-X: 0.75 р.
УДК : 543(075)
ББК : 24.4я723
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54-8/Д 69
Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович
Назва : Тепловое оборудование предприятий общественного питания : учебник для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :407 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 389-400. - Предм. указ.: с. 401-403. - Лит.: с. 404-405
Ціна : 1.30 р.
УДК : 641.54-8
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--пищевое оборудование--тепловые аппараты--теплогенерирующие устройства--теплогенеруючі пристрої--варочные котлы--варильні котли--пароварочные аппараты--пароварильні апарати--сковороды--пательні--фритюрницы--фритюрниці--жарочные шкафы--жарочні шафи--пекарные шкафы--пекарські шафи--электрические плиты--електричні плити--газовые плиты--газові плити--водонагреватели--водонагрівачі
Анотація: Рассмотрены основные способы нагрева пищевых продуктов, общие принципы устройства и классификация тепловых аппаратов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54(035)/К 43
Автор(и) : Кирпичников, Владимир Павлович, Леенсон, Гарри Хунович
Назва : Справочник механика. Общественное питание
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :382 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 378-381
ISBN, Ціна 5-282-00041-5: 2.00 р.
УДК : 641.54(035)
ББК : 36.99-5я2
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--тепловое оборудование--теплове обладнання--механическое оборудование--механічне обладнання--монтаж оборудования--монтаж обладнання--ремонт оборудования--ремонт обладнання
Анотація: Сведения по монтажу и ремонту механического и теплового оборудования предприятий общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)