Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=овочеві гарніри<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Ш96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування Їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :506 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 504
ISBN, Ціна 966-825-106-7: 56.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)