Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=овочеві консерви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Д 66
Назва : Домашнее консервирование : мини-энциклопедия
Вихідні дані : С.Пб.: СЗКЭО "Кристалл", 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: фото.цв., табл.
ISBN, Ціна 978-5-9603-0189-3: 43.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/С28
Назва : Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 1997
Кільк.характеристики :380 с.: рис.
ISBN, Ціна 966-548-90-1: 4.00 грн
ББК : 36.910 + 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/А 69
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах . -2-ге вид., випр. і доп.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл., фот. кол.
Примітки : Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211
ISBN, Ціна 5-337-01108-1: 115.00 крб
УДК : 641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--соління овочів--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--мочіння овочів--квашення овочів--сушіння фруктів--сушіння овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів
Анотація: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/В 84
Назва : Все о домашнем консервировании
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1999
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-090-1: 6.70 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные консервы--плодово-ягідні консерви--мясные консервы--м'ясні консерви--рыбные консервы--рибні консерви
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/К65
Назва : Консервирование
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2001
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Вкусные рецепты
Примітки : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4+663.25/Л67
Автор(и) : Лишенко, Іван Дмитрович
Назва : Домашнє консервування і виноробство : основи технології, рецепти і секрети
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1994
Кільк.характеристики :159 с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 159
ISBN, Ціна 5-11-004392-2: 80.000 крб
УДК : 641.4+663.25
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Виноробство-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві консерви--консерви з баклажанів--консерви з капусти--засолювання овочів--квашення овочів--мочіння овочів--засолювання грибів--фруктові консерви--варення--желе--сушка плодів--купажні домашні вина--яблучне вино--ароматизація вин--плодово-ягідні вина
Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.05/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Консервы домашнего приготовления . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1989
Кільк.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-00350-2: 1.20 р.
УДК : 664.8.05
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--ягідні консерви--ягодные консервы--фруктовые консервы--фруктові консерви--варенье--варення--грибные консервы--грибні консерви
Анотація: Способы консервирования многих видов плодоовощного сырья в домашних условиях, рецептура различных консервов.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна
Назва : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :153 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-01252-8: 320.00 крб
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти
Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.42/.44/С56
Назва : Современная энциклопедия домашнего консервирования
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-253-X: 7.50 грн
УДК : 641.42/.44
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные заготовки--плодово-ягідні заготовки--солонина--шпиг--сало--вареная колбаса--варена ковбаса--украинская домашняя колбаса--українська домашня ковбаса--копчение мясных продуктов--копчення м'ясних продуктів--копчение рыбы--копчення риби--сырокопченые колбасы--сирокопчені ковбаси--кровяная колбаса--кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8+641.48](035/А69-701554
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Довідник по переробці овочів . -3-тє вид., допов. і перероб.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :180 с.: табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 178
Ціна : 0.55 р.
УДК : 664.8+641.48](035)
ББК : 36.91я2
Предметні рубрики: Овочі-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--плодові баштанні культури--овочеві консерви--рецептура консервів--солоні овочі--квашені овочі--переробка грибів
Анотація: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1/Д66
Назва : Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов
Вихідні дані : Киев: Молодь, 1993
Кільк.характеристики :222, [2] с
ISBN, Ціна 5-7720-0868-4: 10.00 грн
УДК : 641.1
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--квашеные овощи--квашені овочі--консервирование фруктов--консервування фруктів--плодоягодные соки--плодоягідні соки--джемы--джеми--желе--квасы--кваси--наливки--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів
Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.91/А69
Автор(и) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Назва : Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :214 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211
ISBN, Ціна 5-337-00134-5: 1.70 грн
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Виноград-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--виноград--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--соління овочів--мочіння овочів--квашення овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів--овочеві заготовки--напої--морси--кваси--десерти
Анотація: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Видання, що продовжується
Шифр видання : 016:631.24+621.79/Х90-860216
Назва : Хранение и первичная переработка плодов и овощей: библиогр. указ. отеч. лит. .../ Всесоюз. Акад. с.-х. наук им. В. И. Ленина, Центр. науч. с.-х. б-ка. за 1966-1970 гг. и иностр. литературы за 1968-1969 гг.
Вихідні дані : Москва: ЦНСХБ, 1971
Кільк.характеристики :140 с
Колективи : Всесоюзная Академия сельскохозяйственных наук имени В. И. Ленина, Центральная научная сельскохозяйственная библиотека
Ціна : 0.45 р.
УДК : 016:631.24+621.796.4
ББК : 91.9:41.486 + 41.486я1
Предметні рубрики: Плоди (бот.)-- Переробка
Овочі-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочесховища--овощехранилища--овочеві консерви--овощные консервы--сільськогосподарська бібліографія--сельскохозяйственная библиография--ретроспективна бібліографія--ретроспективная библиография--науково-допоміжна бібліографія--научно-вспомогательная библиография
Анотація: Указатель содержит 786 описаний монографий и статей из сборников на русском и иностранных языках.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Консервы домашнего приготовления . -3-е изд.
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :208 с
ISBN, Ціна 5-335-00350-2: 1.20 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--грибные консервы--грибні консерви--плодовые консервы--плодові консерви--ягодные консервы--ягідні консерви
Анотація: Способы консервирования плодоовощного сырья в домашних условиях.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Домашние заготовки из овощей
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :63 с
ISBN, Ціна 5-335-01075-4: 2.00 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--грибные консервы--грибні консерви--консервирование салатов--консервування салатів--квашение--квасіння--цукаты--цукати
Анотація: Способы консервирования овощей (кабачков, огурцов, баклажанов, перца, томатов и др.) в домашних условиях.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович
Назва : Технологія домашього консервування . -5-те вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1983
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.80 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць
Анотація: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.91/М95
Автор(и) : Мыскин, Михаил Михайлович, Иванов, Святослав Владимирович
Назва : Технология переработки плодов, ягод и овощей
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :62 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 61
Ціна : 0.25 р.
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Консервування-- Плодоягідні культури-- Овочі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--плодовоягодные культуры--овощи--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодная продукция--плодоягідна продукція
Анотація: Технологии производства варенья, джемов, компотов, консервов из замороженных плодов, ягод, овощей и полуфабрикатов из них.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)