Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=овочеві страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-33 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/П99
Назва : 500 полезных советов по дому
Вихідні дані : Вильнюс: Полюс, 1991
Кільк.характеристики :64 с.: рис.
Ціна : 3.40 р.
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--советы--мясные изделия--м'ясні вироби--бдюда из рыбы--страви з риби--мучные изделия--мучні вироби--молочные блюда--молочні страви--овощые блюда--овочеві страви--приготовление напитков--приготування напоїв--уборка дома--прибирання дому--домашняя химчистка--домашня хімчистка--уход за кухней--догляд за кухнею--уход за ванной--догляд за ванною--борьба с насекомыми--боротьба з комахами--комнатные растения--кімнатні рослини
Анотація: Полезные советы по многочисленным вопросам по уходу за домом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635/В68
Автор(и) : Володарська, Анастасія Тимофіївна, Скляревський, Михайло Олексійович
Назва : Вітаміни на грядці
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: фот. кольор.
ISBN, Ціна 5-337-00268-6: 0.95 р.
УДК : 635
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочі-- Вирощування
Географіч. рубрики:
Анотація: Агротехніка вирощування, споживчі та лікувальні властивості близько 60 овочевих культур.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-056.84/В 26
Назва : Вегетарианская кухня. Простые и очень вкусные блюда на каждый день : сборник
Вихідні дані : Москва: Лабиринт-Пресс, 2001
Кільк.характеристики :96 с.: фот. цв.
ISBN, Ціна 5-9287-0124-1: 30.00 грн
УДК : 641.56-056.84
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Вегетаріанська кулінарія-- Рецепти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вегетарианская кулинария--блины--млинці--салаты--салати--запеченные блюда--запечені страви--супы--супи--фаршированные блюда--фаршированістрави--фруктовые коктейли--фруктові коктейлі--овощные блюда--овочеві страви
Анотація: [В книге представлена коллекция различных вегетарианских рецептов].
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/М 36
Автор(и) : Махальська, Олена
Назва : Готуємо смачно та швидко
Вихідні дані : Х.: Веста; Х.: Ранок, 2011
Кільк.характеристики :143, [1] с.: фото кольор.
Серія: Енциклопедія кулінара
Примітки : Авт зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-08-5266-2: 128.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Здорова та смачна їжа, приготування їжі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.555/Л 44
Автор(и) : Лемнис, Мария, Витры, Хенрик
Назва : Для студентов и влюбленных
Вихідні дані : Киев: Будівельник, 1992
Кільк.характеристики :80 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7705-0554-0: 14.00 крб
УДК : 641.555
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холостяцкое хозяйство--холостяцьке господарство--блюда из яиц--страви з яєць--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--десерты--десерти--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви
Анотація: Книга об организации холостяцкого быта, о вкусных блюдах, о домашнем уюте и здоровом образе жизни, о том, как готовить быстро и весело.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/З-12
Назва : Забытые рецепты
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :72 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-01091-6: 30.00 крб.
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--закуски--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--блюда из яиц--страви з яєць--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из теста--вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.55(100)/И 38
Назва : Изобретения великих кулинаров. Кулинарные рецепты народов мира: рекламно-информ. каталог. Вып. 1
Вихідні дані : : РИТИС Б.м., 1990
Кільк.характеристики :109 с
Примітки : Лит.: с. 108. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 3.60 р.
УДК : 641.55(100)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--советы хозяйкам--поради господиням--овощные блюда--овочеві страви--картофельные гарниры--картопляні гарніри--соусы--соуси--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--изделия из теста--вироби з тіста
Анотація: Каталог знакомит с наиболее интересными изобретениями кулинаров всего мира, дает рекомендации и рецепты по приготовлению блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=581)/Ж 78
Автор(и) : Жоголева, Елена Евгеньевна, Жоголев, Дмитрий Анатольевич
Назва : Китайская кухня
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :191 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-10-002225-6: 3.00 р.
УДК : 641.56(=581)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня китайська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня китайская--история китайской кухни--історія китайської кухні--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из птицы--страви із птиці--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из нерыбных продуктов моря--страви із нерибних продуктів моря--супы--супи--блюда из риса--страви із рису--изделия из теста--вироби з тіста--китайские закуски--китайські закуски
Анотація: Книга знакомит читателя с особенностями, методами и приемами китайской кухни.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/К 53
Назва : Книга о вкусной и здоровой пище . -9-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :384 с.: рис., табл., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-10-002146-2: 6.10 р.
УДК : 641.56
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--питание и здоровье--харчування і здоров'я--закуски--салаты--салати--супы--супи--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви--яичные блюда--страви з яєць--овощные блюда--овочеві страви--мучные блюда--борошняні страви--крупяные блюда--страви з круп--изделия из теста--вироби з тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--домашнее консервирование--домашнє консервування--детское питание--дитяче харчування--лечебное питание--лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.83(=531)/К66
Назва : Корейские салаты. Маринады, соусы, заправки : [сборник
Вихідні дані : Москва: Лабиринт-Пресс, 2000
Серія: Золотая коллекция
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-9287-0002-4: 8.00 грн
УДК : 641.83(=531)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Корея
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--майонез--салаты морковные--салати морквяні--салаты свекольные--салати бурякові--салаты из капусты--салати капустяні--рыбные блюда корейцев--рибні страви корейців--блюда из крабов--страви з крабів--овощные блюда--овочеві страви--соевые салаты--соєві салати--соевые соусы--соєві соуси--мясные блюда--м'ясні страви--экзотические блюда--екзотичні страви--яичные блюда--страви з яєць--блюда из морской капусты--страви з морської капусти
Анотація: Книга рассказывает, как приготовить свыше двухсот самых вкусных салатов, от простых до экзотических, а также множество соусов, заправок и маринадов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/М 69
Автор(и) : Михайлов, Владимир Сергеевич, Аношин, Анатолий Васильевич
Назва : Кулинарный калейдоскоп
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-10-002476-3: 10.00 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецептура--оригинальные кулинарные рецепты--оригінальні кулінарні рецепти--религия и питание--релігія і харчування--монастырская кухня--монастирська кухня--лечебное голодание--лікувальне голодування--психология вкуса--психологія смаку--мясные блюда--м'ясні страви--молочные блюда--молочні страви--овощные блюда--овочеві страви--каши--каші--мучные изделия--борошняні вироби--напитки--напої--нетрадиционная кухня--нетрадиційна кухня
Анотація: Книга предлагает новые способы рационального приготовления домашней пищи на основе рецептов старой, традиционной кухни и кухни новой, нетрадиционной, альтернативной.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.53:683.95:621/М 59-475797
Назва : Микроволновая кухня каждый день
Вихідні дані : Москва: Омега, 1995
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-900440-14-1: 3.50 грн
УДК : 641.53:683.95:621.384.3
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроволновая кулинария--рецептура--микроволновая печь--мікрохвильова піч--горячие бутерброды--гарячі бутерброди--первые блюда--перші страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из домашней птицы--страви із домашньої птиці--яичные блюда--страви з яєць--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--каши--каші--блюда из риса--страви з рису--макаронные изделия--макаронні вироби--десерты--десерти--мучные изделия--борошняні вироби--напитки--напої
Анотація: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=112.2)/М 94
Назва : Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни : [пер. с нем.]
Вихідні дані : Москва: ИРА, 1992
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-85922-006-5: 4200 крб
УДК : 641.55(=112.2)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Німецька кухня-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): немецкая кухня--рецептура--рациональное питание--раціональне харчування--немецкие национальные блюда--німецькі національні страви--салаты--салати--маринады для салатов--маринади для салатів--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--гриль--молочные блюда--молочні страви--сладкие блюда--солодкі страви--мучные блюда--борошняні страви--сервировка стола--серверування столу
Анотація: Книга содержит около 1000 рецептов немецкой кухни.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/О-23
Назва : Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства. 3000 рецептов . -Репр. воспроизведение изд. 1892 года.
Вихідні дані : Москва: Голос, 1991
Кільк.характеристики :736 с.: рис.
Примітки : Алф. указ.: с. 716-735
ISBN, Ціна 5-7055-0843-5: 29.00, 15.00 грн., р.
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--горячие жидкие блюда--гарячі рідкі страви--холодные жидкие блюда--холодні рідкі страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--мучные блюда--борошняні страви--блюда из круп--страви із крупи--яичные блюда--страви із яєць--молочные блюда--молочні страви--овощные блюда--овочеві страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--лечебное питание--лікувальне харчування--пищевая косметика--харчова косметика--фальсификация продуктов--фальсифікація продуктів
Анотація: Самая популярная в прошлом среди кулинаров книга "Образцовая кухня" даст любой хозяйке возможность комфортабельно устроить домашнюю жизнь, научиться готовить.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.3:634.7/Р15
Автор(и) : Радюк, Анатолий Федорович
Назва : Плоды и ягоды на вашем столе . -2-е изд.
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1996
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 303
ISBN, Ціна 985-07-0064-5: 4.50 грн
УДК : 641.3:634.7
ББК : 36.997.1
Предметні рубрики: Овочеві страви
Фруктово-ягідні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощные блюда--овочеві страви--ягідні страви--ягодные блюда--пищевая ценность плодов--харчова цінність плодів--пищевая ценность ягод--харчова цінність ягід--варенье--варення--кисели--киселі--ягодные напитки--ягідні напої--сиропы--сиропи--цукаты--цукати--чай
Анотація: Автор обобщает отечественный и зарубежный опыт по использованию в кулинарии плодов и ягод, предлагает различные способы их домашнего консервирования и кулинарной обработке.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П 61
Автор(и) : Поскребышева, Галина Ивановна
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Москва: ОЛМА-ПРЕСС, 2012
Кільк.характеристики :158 с.: фот. цв.
ISBN, Ціна 5-224-01625-8: 31.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--салаты--салати--холодные закуски--холодні страви--супы--супи--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из овощей--овочеві страви--соусы--соуси--приправы--приправи--выпечка--випічка--десерты--десерти--напитки--напої--домашние вина--домашнє вино--настойки--настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)