Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=организация баров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5/Б81
Автор(и) : Бондарь К. Л., Коваленко Р. С.
Назва : Бары и рестораны: организация обслуживания : [практ. пособие]
Вихідні дані : Киев: СВАРОГ, 2017
Кільк.характеристики :319, [1] с.: рис.
Примітки : Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316
ISBN, Ціна 966-8970-82-9: 174.00 грн
УДК : 642.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Організація роботи-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация баров--організація барів--организация быстрых обедов--організація швидких обідів--торговые помещения ресторана--торгові приміщення ресторану--оборудование торговых помещений--обладнання торгових приміщень--обслуживание посетителей ресторана--обслуговування відвідувачів ресторану--обслуживающий персонал ресторана--обслуговуючий персонал ресторану--меню ресторанов--меню ресторанів--кулинарная характеристика блюд--кулінарна характеристика блюд--ликероводочные изделия--лікеро-горілчані вироби--формы обслуживания--форми обслуговування--приготовление коктейлей--приготування коктейлів--смешанные напитки--змішані напої
Анотація: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)