Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=организация питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/Л84
Автор(и) : Лук'янов, Володимир, Мунін, Георгій
Назва : Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :344, [1] с
Колективи : Інститут економіки та управління
Примітки : Л-ра: с. 341-344
ISBN, Ціна 978-966-2781-05-2: 95.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готельне господарство-- Готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(477)(075.8/О-64-656538
Автор(и) : Головко, Ольга Миколаївна, Кампов, Надія Семенівна, Махлинець, Сергій Семенович, Симочко, Ганна Василівна
Назва : Організація готельного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :408, [2] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Мукачівський державний університет
Примітки : Л-ра: с. 401-405
ISBN, Ціна 978-966-351-358-4: 75.00, 90.00, грн
УДК : 338.46(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)432я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Основи організації робіт і надання послуг в готельному господарстві.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/У67
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколоївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий Ж. А.
Назва : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2015
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 202-278
ISBN, Ціна 978-966-680-724-6: 121.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Якість
Лікувальна кулінарія-- Продовольча безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): раціональне харчування--рациональное питание--лікувально-профілактичне харчування--лечебно-профилактическое питание--лікувальні дієти--лечебные диеты--безпека кулінарної продукції--безопасность кулинарной продукции--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--харчоблоки лікувальних закладів--пищеблоки лечебных заведений--організація харчування--организация питания--заготівельні підприємства--заготовительные предприятия--меню-замовлення--меню-заказ--оформлення техологічних карт --оформление технологических карт--автоматизоване робоче місце медсестри--автоматизированное рабочее место медсестры--складання дієт--составление диет--гігієнічні норми --гигиенические нормы
Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 796.5(083)/К 93
Автор(и) : Курилова, Вера Ивановна, Сермеев, Борис Васильевич
Назва : Справочник для начинающего туриста
Вихідні дані : Одесса: Маяк, 1990
Кільк.характеристики :181, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в подстрочном примеч.
ISBN, Ціна 5-7760-0197-8: 00.60 р.
УДК : 796.5(083)
ББК : 75.81я2
Предметні рубрики: Туризм
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): туристские маршруты--туристські маршрути--снаряжение--спорядження--организация питания--організація харчування--водные маршруты--водні маршрути--ориентирование--орієнтування--велосипедные путешествия--велосипедні мандрівки--многодневные походы--багатоденні походи--устройство ночлега--облаштування ночівлі--подготовка к походам--підготовка до походів--организация походов--організація походів
Анотація: Справочник знакомит с организацией и подготовкой к походам, дает рекомендации по снаряжению пеших, горных, велосипедных, водных походов, устройству ночлега и другие полезные советы.
Примірники : всього : БГ(1), ЧЗ(1), ФОНД(1)
Вільні : БГ(1), ЧЗ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.283.7/К44
Автор(и) : Кисляковская, Валентина Гавриловна, Васильева, Лия Петровна, Гурвич, Диана Бениционовна
Назва : Питание детей раннего и дошкольного возраста : пособ. для воспитателя дет. сада . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Просвещение, 1983
Кільк.характеристики :207 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 132
Ціна : 0.60 р.
ББК : 51.283.7
Предметні рубрики: Дошкільники-- Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): питание детей--харчування дітей--гигиена пищевого блока--гігієна харчового блоку--блюда для детей--страви для дітей--организация питания--організація харчування--заготовка продуктов питания--заготівля продуктів харчування
Анотація: Даются сведения о рациональном питании детей дошкольного возраста, предлагаются рационы питания с указанием объемов порций и содержания в них питательных веществ, необходимых для нормального развития детей, даются рекомендации по организации питания детей в дошкольных учреждениях.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)