Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=організаційна культура підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075)/Т 77
Автор(и) : Трухан, Олександр Леонідович, Біляк, Тетяна Олександрівна
Назва : Стратегічний менеджмент в туризмі : навч. посібник
Вихідні дані : Житомир: ЖДТУ, 2006
Кільк.характеристики :237 с
Примітки : Бібліогр.: с. 235-237
Ціна : 42.50 грн
УДК : 338.48(075)
ББК : 65.433я73
Предметні рубрики: Туризм-- Стратегічний менеджмент
Анотація: Загальнотеоретичні основи стратегічного управління, місце стратегічного планування в системі управління туристичним підприємством, розробка та реалізація стратегії підприємства у сфері туристичного бізнесу.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)/С83
Назва : Стратегія розвитку і реалізації потенціалу АПК : кол. монографія
Вихідні дані : Житомир: ЖОО ГО "Спілка економістів України": Рута, 2008
Кільк.характеристики :390, [2] с.: граф., табл.
Колективи : Спілка економістів України, Житомирський національний агроекологічний університет, Житомирський державний технологічний університет, Житомирське обласне об'єднання громадської організації "Спілка економістів України"
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-966-8162-42-8: 20.00 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-434
Предметні рубрики: Агропромислові комплекси --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Колективна монографія містить наукові праці, що відображають теоретико-методологічні засади досліджень стратегіїї забезпечення сталого розвитку АПК України.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 330(062.552)(477./В53-661972
Автор(и) :
Назва : Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки = JOURNAL Zhytomyr State Technological University: наук. журнал/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Житомир. держ. технол. ун-т ; редкол.: П. П. Мельничук (голов. ред.) [та ін.]. Вип. 2 (52)
Вихідні дані : Житомир: ЖДТУ, 2010
Кільк.характеристики :408 с.: табл., граф.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Житомирський державний технологічний університет
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ISSN: 1728-4236
Ціна : 43.00 грн
УДК : 330(062.552)(477.42)
ББК : 65
Предметні рубрики: Економічні науки --Житомир, місто
Зміст : Наукові дослідження Житомирської наукової бухгалтерської школи (ЖНБШ)/ Ф. Ф. Бутинець, Н. М. МалюгаЛ. В. Чижевська. Статистичний аналіз та перспективи розвитку ринку первинної сільськогосподарської продукції Житомирського регіону/ І. О. Клімова.
Анотація: Статті за темами: бухгалтерський облік, контроль і аналіз; економіка, організація і управління підприємством; фінанси та статистика.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)*М/Х22
Автор(и) : Харчишина, Олена Володимирівна
Назва : Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : монографія
Вихідні дані : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011
Кільк.характеристики :289, [1] с.: рис., табл., портр.
Колективи : Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289
ISBN, Ціна 978-966-485-095-4: 35.00 грн
УДК : 338.439(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)304.25
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка --Україна
Харчові підприємства-- Управління --Україна
Харчова промисловість --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчова промисловість
Зміст : Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області
Анотація: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)