Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=основи раціонального харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-084/Б35
Автор(и) : Бебешко, Петро Степанович, Скоробреха, Юрій Сергійович, Коріняк, Олена Павлівна
Назва : Основи профілактичної медицини : підручник для студ. вищ. мед. навч. закл. . -2-ге вид., перероб. та допов.
Вихідні дані : К.: Медицина, 2011
Кільк.характеристики :183, [1] с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 174-175. - Дод.: с. 176-183
ISBN, Ціна 978-617-505-149-8: 36.00, 102.00, грн
УДК : 616-084
ББК : 51.11я73
Предметні рубрики: Охорона здоров'я
Географіч. рубрики:
Анотація: У підручнику вміщено основи гігієни довкілля, води і водопостачання, грунту та очищення населених пунктів, харчування, праці, дітей та підлітків, лікувально-профілактичних закладів, особистої гігієни, що сприяє грунтовному засвоєнню гігієнічної науки для досконалого планування та втілення в життя належних профілактичних заходів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З-91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна, Руль, Юрій Володимирович, Булгакова, Магда Костянтинівна
Назва : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :207, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207
ISBN, Ціна 978-611-01-0423-4: 50.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): індивідуальне фактичне харчування--индивидуальное фактическое питание--основи раціонального харчування--основы рационального питания--диференційоване харчування--дифференцированное питание--лікувальне харчування--лечебное питание--диетическое питание--дієтичне харчування
Анотація: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)