Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=оформлення страв<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович
Назва : Куховарська книга
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1994
Кільк.характеристики :206 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-335-008121: 22000.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Характеристика-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--оформлення страв--гарячі закуски--страви з овочів--страви з крупів--страви з яєць--кондитерські вироби--солодкі страви--переробка продуктів харчування--зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(3)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(3)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55-057.86/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Шкільне харчування в сучасній Україні : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :117, [3] с.: табл.
ISBN, Ціна 978-617-7278-78-7: 80.00 грн
УДК : 641.55-057.86
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчування-- Школярі
Харчові продукти-- Товарознавство-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарно-технологічна обробка овочів--товарознавчо-технологічна характеристика круп--товарознавчо-технологічна характеристика риби--товарознавчо-технологічна характеристика м'яса--кулінарна обробка продуктів харчування--технологія приготування страв--товарознавчо-технологічна характеристика яєць--товарознавчо-технологічна характеристика сиру--якість страв--оформлення страв
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)