Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=охолодження молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2/О-52
Автор(и) : Оксамитний, Микола Кондратович, Даниленко, Іван Прохорович
Назва : Технологія одержання високоякісного молока
Вихідні дані : К.: Урожай, 1976
Кільк.характеристики :94 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 92
Ціна : 0.17 р.
УДК : 636.2
ББК : 46.0
Предметні рубрики: Молоко-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): санітарно-гігієнічний режим ферм--санитарно-гигиенический режим ферм--сортність молока--сортность молока--охолодження молока--охлаждение молока--догляд за доїльною апаратурою--уход за доильной аппаратурой--профілактика маститів--профилактика маститов
Анотація: Розповідається про технологію отримання високоякісного молока на фермах, визначення його сортності, первинну обробку та транспортування.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9.037/П 76
Назва : Применение холода в пищевой промышленности : микробиология холодильного хранения, холод в мясной и молочной промышленности : справочник
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Холодильная техника
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 269-270. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 664.9.037
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морозильные аппараты--морозильні апарати--холодильная обработка мяса--холодильна обробка м'яса--охлаждение мяса птицы--охолодження м'яса птиці--хранение яиц--зберігання яєць--охлаждение молока--охолодження молока--производство мороженого--виробництво морозива--производство масла--виробництво масла--замораживание творога--заморожування сиру--замораживание сливок--заморожування вершків
Анотація: Рассмотрены основы охлаждения, замораживания и размораживания мяса, молока и птицы, описаны процессы, связанные с холодильной обработкой сырья на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М32
Автор(и) : Мастаков, Николай Николаевич
Назва : Технология тепловой обработки молока : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1990
Кільк.характеристики :167 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164
ISBN, Ціна 5-11-001820-0: 0.30 р.
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я722
Предметні рубрики: Молоко
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): коровье молоко--коров'яче молоко--охлаждение молока--охолодження молока--пастеризация молока--пастеризація молока--стерилизация молока--стерилізація молока--сепарирование молока--сепарування молока--производство кисло-молочных продуктов--виробництво кисломолочних продуктів--производство сыра--виробництво сиру--производство масла--виробництво масла--производство мороженого--виробництво морозива
Анотація: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.131/А92
Автор(и) : Атраментов, Алексей Григорьевич
Назва : Совершенствование первичной обработки молока
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :63 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 62
ISBN, Ціна 5-10-001632-9: 0.25 р.
УДК : 637.131
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молоко-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготівля молока--заготовка молока--гигиена молока--гігієна молока--очистка молока--очищення молока--охолодження молока--охлаждение молока--зберігання молока--хранение молока--якість молочної сировини--качество молочного сырья
Анотація: Очистка молока от механических примесей, охлаждение, хранение, транспортирование.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)