Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=оцінка якості товарів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 678.5.03(075.8)/І-29
Автор(и) : Дубініна, Антоніна Анатоліївна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Синицина, Галина Анатоліївна, Кононенко, Людмила Василівна
Назва : Ідентифікація пластмас : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2014
Кільк.характеристики :241, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Літ.: с. 239-241
ISBN, Ціна 978-966-2678-21-5: 135.00 грн
УДК : 678.5.03(075.8)
ББК : 35.71
Предметні рубрики: Полімерні матеріали та вироби-- Пластмаси
Пластмаси-- Виробництво-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): полімери--прастмаси--переробка пластичних мас--типи полімерів--маркування полімерного упакування--оцінка якості товарів
Анотація: Схема ідентифікації пластичних мас за результатами комплексної оцінки зовнішніх ознак виробів, проб на нагрівання і горіння, якісних реакцій продуктів розчинення.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.62(075.8)/Т 45
Автор(и) : Титаренко, Людмила Дмитрівна
Назва : Теоретичні основи товарознавства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2003
Кільк.характеристики :227 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 222-224
ISBN, Ціна 966-8253-88-4: 24.00, 21.00, грн
УДК : 664:658.62(075.8)
ББК : 30.609 + 65.421.51
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): споживча цінність товарів--потребительские свойства товаров--хімічний склад харчових продуктів--химический состав пищевых продуктов--фізичні властивості товарів--физические свойства товаров--якість товарів--качество товаров--оцінка якості товарів--оценка качества товаров--асортимент товарів--ассортимент товаров--класифікація товарів--классификация товаров--кодування товарів--кодирование товаров--зберігання товарів--сбережение товаров--консервування продовольчих товарів--консервирование продовольственных товаров--товарна інформація--товарная информация
Анотація: Подано основні положення товарознавства як науки про товари.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)