Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пастеризация<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.11/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Татьяна Васильевна
Назва : Пути получения молока высокого санитарного качества : учеб. пособие для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :119 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 117-118
Ціна : 0.20 р
УДК : 637.11
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Молоко-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--микробиологический анализ молока--мікробіологічний аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--техническое обслуживание доильных установок--технічне обслуговування доїльних установок--ветеринарно-санитарній контроль--ветеринарно-санітарний контроль
Анотація: Рассмотрены пищевые и диетические свойства молока, влияние различных факторов на его качество и удои.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14/Л86
Автор(и) : Луцька, Наталія Миколаївна, Ладанюк, Анатолій Петрович
Назва : Оптимальні та робастні системи керування технологічними об'єктами : монографія
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2015
Кільк.характеристики :286, [2] с.: іл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Лит.: с. 279-287
ISBN, Ціна 978-617-7320-11-0: 150.00 грн
УДК : 664.14
ББК : 36.81-5
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання-- Автоматизація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): керування технологічним об'єктом--управление технологическим объектом--процес охолодження молока--процесс охлаждения молока--пастеризація молока--пастеризация молока--процес теплообміну--процесс теплообмена--випарні установки цукрового виробництва--выпарные установки сахарного производства--матричні передатні функції--матричные передаточные функции--спостережність багатовимірних систем--наблюдательность многомерных систем--керованість багатовимірних систем--управляемость многомерных систем--канонічні форми математичних моделей--канонические формы математических моделей--принцип максимум л. с. понтрягіна--принцип максимум л. с. понтрягина--псевдоспектральний метод оптимізації--псевдоспектральний метод оптимизации--адаптивні системи програмного керування--адаптивные системы программного управления--синтез детермінованого керування--синтез детерминованного управления--регулятори стабілізації--регуляторы стабилизации--розв'язання каналів керування--решение каналов управления--лінійно-квадратичний регулятор--линейно-квадратичный регулятор--синтез модального керування--синтез модального управления--спостерігачі повного порядку--наблюдатели полного порядка--спостерігачі пониженого порядку--наблюдатели пониженного порядка--синтез оптимального керування--синтез оптимального управления--робастна стабілізація--робастная стабилизация
Анотація: Сучасні підходи щодо динамічної оптимізації технологічних об'єктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09:614.31/Х76
Автор(и) : Хоменко, Виталий Иванович
Назва : Гигиена получения и ветсанконтроль молока по государственному стандарту . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :399 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 376-383. - Библиогр.: с. 384-397
ISBN, Ціна 5-337-00540-5: 8000.00 крб
УДК : 636.09:614.31
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Зоогігієна-- Ветеринарна санітарія
Молоко-- Стандарти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): склад молока--состав молока--стандарти молочної продукції--стандарти молочной продукции--гігієна доїння корів--гигиена доения коров--санітарна якість молока--санитарное качество молока--фальсифікація молока--фальсификация молока--пастеризація молока--пастеризация молока--профілактика маститів--профилактика маститов
Анотація: Получение и санитарно-гигиенические условия получения молока в соответствии стандартам.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/С89
Автор(и) : Сунцова, Ольга Васильевна
Назва : Основы молочного дела : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 141-142
Ціна : 0.20 р.
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--доение коров--доїння корів--санитария получения молока--санітарія отримання молока--молочное оборудование--молочне обладнання--первичная обработка молока--первинна обробка молока--фильтрация молока--фільтрація молока--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--молочная лаборатория--молочна лабораторія--анализ молока--аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--сепарирование молока--сепарування молока--учет молока--облік молока
Анотація: Состав молока, первичная обработка, организация молочных лабораторий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Г 52
Автор(и) : Главачек, Франтишек, Лхотский, Алоис
Назва : Пивоварение
Паралельн. назви :Pivovarstvi
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :624 с.: рис., табл.
Ціна : 3.10 р.
УДК : 663.4
ББК : 36.876
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія-- Обладнанння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварное производство--пивоваренное сырье--пивоварна сировина--солод--хмель--хміль--охмеленное сусло--охмелене сусло--пивоваренные дрожжи--пивоварні дріжжі--технология брожения--технологія бродіння--молодое пиво--молоде пиво--розлив пива--фильтрация пива--фільтрація пива--пастеризация пива--пастеризація пива--виды пива--види пива--диетическое пиво--дієтичне пиво--диабетическое пиво--діабетичне пиво--пивоваренное оборудование--пивоварне обладнання
Анотація: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4.02/К17
Автор(и) : Калунянц, Калуст Акопович
Назва : Химия солода и пива : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001508-X: 0.40 р.
УДК : 663.4.02
ББК : 36.87я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--сырье пивоварения--сировина пивоваріння--производство солода--виробництво солода--пивное сусло--пивне сусло--брожение пива--бродіння пива--пастеризация пива--пастеризація пива--отходы пивоварения--відходи пивоваріння
Анотація: Рассмотрены химический состав сырья, применяемого в производстве солода и пива.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К56
Автор(и) : Ковалев, Юрий Николаевич
Назва : От амфоры до тетрапака . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :206 с.: рис.
Серія: Научно-популярная библиотека школьника
ISBN, Ціна 5-10-001295-1: 0.50 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--доильные аппараты--доїльні апарати--упаковка молока--пакування молока--сепарирование молока--сепарування молока--пастеризация молока--пастеризація молока--переработка молока--переробка молока
Анотація: История техники для получения и переработки молока.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М32
Автор(и) : Мастаков, Николай Николаевич
Назва : Технология тепловой обработки молока : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1990
Кільк.характеристики :167 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164
ISBN, Ціна 5-11-001820-0: 0.30 р.
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я722
Предметні рубрики: Молоко
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): коровье молоко--коров'яче молоко--охлаждение молока--охолодження молока--пастеризация молока--пастеризація молока--стерилизация молока--стерилізація молока--сепарирование молока--сепарування молока--производство кисло-молочных продуктов--виробництво кисломолочних продуктів--производство сыра--виробництво сиру--производство масла--виробництво масла--производство мороженого--виробництво морозива
Анотація: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.234/Г 85
Автор(и) : Грищенко, Александр Дмитриевич
Назва : Сливочное масло
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 276-290
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.234
ББК : 36.957
Предметні рубрики: Вершкове масло-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сливочное масло--пищевая ценность масла--харчова цінність вершкового масла--пастеризация сливок--пастеризація вершків--дезодорация сливок--дезодорація вершків--высокожирные сливки--високожирові вершки--низкотемпературная подготовка сливок--низькотемпературна підготовка вершків--сбивание сливок--збивання вершків--обработка масла--обробка вершкового масла--пороки масла--дефекти вершкового масла
Анотація: Рассмотрена технология сладкосливочного масла, выработанного способом сбивания сливок и преобразованием высокожирных сливок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Т93
Назва : 1000 рецептов домашних заготовок : [вкусные разносолы для вашего стола]
Вихідні дані : Харьков; Белгород: Клуб семейн. досуга, 2010
Кільк.характеристики :379, [5] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-14-0823-3: 40.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-1181-5: Б.ц.
УДК : 641/642
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--подготовка сырья--підготовка сировини--стерилизация--стерілізація--пастеризация--пастерізація--соление продуктов--соління продуктів--квашение--квашення--сушка--сушіння--хранение продуктов--зберігання продуктів
Анотація: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)