Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=патогенные микроорганизмы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 632.5/8/В81
Автор(и) : Абеленцев В. И., Антонюк С. И., Арешников Б. А., Богарада А. П.
Назва : Вредители сельскохозяйственных культур и лесных насаждений: в 3 т./ под общ. ред. В. П. Васильева. - 2-е изд., испр. и доп. Т. 3 : Методы и средства борьбы с вредителями, системы мероприятий по защите растений
Вихідні дані : К.: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :408 с.: рис., табл.
Примітки : Лит. в конце ст.
ISBN, Ціна 5-337-00272-4: 014.50, 2.60 р., грн
УДК : 632.5/8
ББК : 44.6
Предметні рубрики: Захист рослин --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Методы и средства борьбы с вредителями, системы мероприятий по защите от них важнейших сельскохозяйственных культур, садовых, лесных и парковых насаждений, выявление и учет вредителей, планирование и организация работ по защите растений.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М 11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Косянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.301-319
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 78.40, 78.00, грн
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1:579.67(075./М11-607618
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :319, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 310-311
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 85.00 грн
УДК : 637.1:579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Б 23
Автор(и) : Банникова, Людмила Александровна, Королева, Наталья Сергеевна, Семенихина, Вера Филатовна
Назва : Микробиологические основы молочного производства : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :400 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396
Ціна : 1.60 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95я2
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--микрофлора молока--мікрофлора молока--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--молочнокислые бактерии--молочнокислі бактерії--жидкие закваски--рідка запара--сухие закваски--суха запара--кефирные бактерии--кефірні бактерії--микробиология сырого молока--мікробіологія сирого молока--микробиология питьевого молока--мікробіологія питного молока--микробиология сливок--мікробіологія вершків--микробиология молочных консервов--мікробіологія молочних консервів--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--бифидобактерии--біфідобактерії--санитарно-гигиенический контроль молока--санітарно-гігієнічний контроль молока
Анотація: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67(075.8)/Т38
Автор(и) : Коваленко В. О., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Коваль А. А.
Назва : Технічна мікробіологія : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :678, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 165.00 грн
УДК : 579.66/67(075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологія-- Використання
Мікробіологічна промисловість-- Процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфологія мікроорганізмів--морфология микроорганизмов--систематика--фізіологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--консервування харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--біохімічні процеси--биохимические процессы--екологія мікроорганізмів--экология микроорганизмов--патогенні мікроорганізми--патогенные микроорганизмы--харчові захворювання --пищевые заболевания--мікрофлора харчових продуктів--микрофлора пищевых продуктов--промислове використання мікроорганізмів--промышленное использование микроорганизмов--мікробіологічні виробництва--микробиологические производства
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 28.4/С79
Автор(и) : Стейниер Р.
Назва : Мир микробов = The microbial world: [в 3 т.]/ Р. Стейниер, Э. Эдельберг, Дж. Ингрэм ; пер. с англ. под ред. Е. Н. Кондратьевой и С. В. Шестакова. Т. 3
Вихідні дані : М.: Мир, 1979
Кільк.характеристики :486 с.: ил.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Указ.: с. 458-483
Ціна : 2.60 р.
ББК : 28.4
Предметні рубрики: Мікробіологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микробы--мікроби--микроорганизмы--мікроорганізми--микробиология--мікробіологія--классификация бактерий--класифікація бактерій--бактерии--бактерії--бактериальні хвороби--бактериальные болезни--грибкові хвороби--грибковые болезни--вірусні хвороби--вирусные болезни--хемоавтрофы--хемоавтрофи--метилотрофы--метилотрофи--прокариоты--прокаріоти--энтеробактерии--ентеробактерії--симбиоз--симбіоз--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми
Анотація: В третьем томе рассмотрены классификация и различные группы бактерий, геохимическая роль микроорганизмов, типы симбиоза, патогенные микроорганизмы и вызываемые ими заболевания, использование различных бактерий человеком.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/Ж 41
Автор(и) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 309
Ціна : 0.65 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я72
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія виробництва тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления и квашения овощей--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 89
Автор(и) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна
Назва : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 252-254
Ціна : 1.00 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів
Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Свиржевская Е. Л.
Назва : Профилактика мастита у молочных коров. Опыт применения аутогенных вакцин
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2020. - N 2. - С. 14-17 (Шифр tvse/2020/2)
Предметні рубрики: Молочне скотарство-- Ветеринарне акушерство
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное скотоводство--ветеринарное акушерство--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)