Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переработка молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2/К 56
Автор(и) : Коваленко П.И.
Назва : Коровы: породы, разведение, содержание, уход
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Серія: Подворье
ISBN, Ціна 5-222-05604-X: 015.00 грн
УДК : 636.2
ББК : 46.03
Предметні рубрики: Тваринництво-- Велика рогата худоба
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации по содержанию крупного рогатого скота, нормы и рационы кормления, переработка продукции животноводства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.04/Г67
Автор(и) : Горбатова, Ксения Константиновна
Назва : Биохимия молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :344 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 337. - Предм. указ.: с. 338-341
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.1.04
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молоко-- Біохімія
Молочні продукти-- Біохімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--коровье молоко--коров'яче молоко--химический состав молока--хімічний склад молока--биохимия молока--біохімія молока--физиология лактации--фізіологія лактації--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--обработка молока--обробка молока--переработка молока--переробка молока--биохимия кисломолочных продуктов--біохімія кисломолочних продуктів--биохимия масла--біохімія масла--биохимия детских молочных продуктов--біохімія дитячих молочних продуктів--биохимия сыра--біохімія сиру--вкус молока--смак молока
Анотація: Химический состав, физико-химические свойства молока, синтез его составных частей в клетках молочной железы, изменения при хранении и технологической обработке молока.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К56
Автор(и) : Ковалев, Юрий Николаевич
Назва : От амфоры до тетрапака . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :206 с.: рис.
Серія: Научно-популярная библиотека школьника
ISBN, Ціна 5-10-001295-1: 0.50 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--доильные аппараты--доїльні апарати--упаковка молока--пакування молока--сепарирование молока--сепарування молока--пастеризация молока--пастеризація молока--переработка молока--переробка молока
Анотація: История техники для получения и переработки молока.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.02/З-80
Автор(и) : Золотин, Юрий Петрович, Френклах, Макс Борисович, Лашутина, Надежда Григорьевна
Назва : Оборудование предприятий молочной промышленности : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :270 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - Предм. указ.: с. 264-266
Ціна : 0.75 р.
УДК : 637.1.02
ББК : 36.95-5я723
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--производство сыров--виробництво сирів--производство мороженого--виробництво морозива--производство сухого молока--виробництво сухого молока--производство масла--виробництво масла--холодильная техника--холодильна техніка
Анотація: Оборудование для переработки молока, насосы, трубопроводы, холодильная техника.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.143.6/Л61
Автор(и) : Липатов, Николай Никитович, Тарасов, Константин Иванович
Назва : Восстановленное молоко : (теория и практика производства восстановленных молочных продуктов) : [монография]
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :255 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 245-250. - Предм. указ.: с. 251-252
Ціна : 3.00 р.
УДК : 637.143.6
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молоко-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка молока--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--сгущенное молоко--згущене молоко--масло--сыры--сири--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти
Анотація: Проблемы развития и совершенствования техники и технологии восстановленных молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.131.02/К78
Автор(и) : Краснокутский, Юрий Владимирович
Назва : Механизация первичной обработки молока : учеб. пособие для СПТУ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :335 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
ISBN, Ціна 5-10-000388-X: 0.75 р.
УДК : 637.131.02
ББК : 36.950-5я722
Предметні рубрики: Молоко-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка молока--сепараторы--сепаратори
Анотація: Устройство и работа основных машин и оборудования, предназначенных для комплексной механизации первичной обработки молока.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич, Нестеренко, Павел Григорьевич
Назва : Безотходная технология в молочной промышленности
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270-277
ISBN, Ціна 5-10-000211-5: 3.40 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Технології-- Відходи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--молочные напитки--молочні напої--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--обезжиренное молоко--знежирене молоко--пахта--молочная сыворотка--молочна сироватка--мороженое--морозиво--кормовые добавки--кормові добавки--отходы переработки молока--відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.95/Г22
Автор(и) : Гасанов, Анвар Токтархарович
Назва : Резервы увеличения производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :143 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 142
ISBN, Ціна 5-10-0001348-6: 0.50 р.
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--качество молока--якість молока--переработка молока--переробка молока--торговля молоком--торгівля молоком
Анотація: Производство молока и молочных продуктов путем интенсификации агротехнических мероприятий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)