Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переработка сырья<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 66/М 90
Автор(и) : Мулярчук, Іван Феодосійович
Назва : Наголоси
Вихідні дані : Фастів: Поліфаст, 2012
Кільк.характеристики :112, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 112
ISBN, Ціна 978-966-2587-03-6: 20.00 грн
УДК : 66
ББК : 35
Предметні рубрики: Хімічні виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Наголошується на новизні, суті ініціатив і розробок автора в областях хімічної технології, оцінки мінеральної сировини, етики, релігії, державотворення, організації науково-виробничих об'єднань, в літературній творчості тощо.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86я72/Л84
Автор(и) : Лунин, Олег Григорьевич, Драгилев, Абрам Иосифович, Черноиванник, Алексей Яковлевич
Назва : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :383 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 381
Ціна : 0.95 р.
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерские машины--кондитерські машини--кондитерские аппараты--кондитерські апарати--кондитерские поточные линии--кондитерські потокові лінії--переработка сырья--переробка сировини--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--упаковка кондитерских изделий--пакування кондитерських виробів
Анотація: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 574.63:658.567:62/Е45-269506
Автор(и) :
Назва : Екологія відходів: наук. монографія/ [В. А. Бурлака та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. Кн. 1.: Проблема відходів та її загально-екологічна характеристика
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2007
Кільк.характеристики :510 с.: рис., табл., фото
Примітки : Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 420-510
ISBN, Ціна 978-966-8059-98-8: 035.00, 50.00, 035.00, 30.00, грн
УДК : 574.63:658.567:628.477
ББК : 28.081 + 30.69
Предметні рубрики: Екологія-- Вплив антропогенних факторів
Соціоекологія
Відходи-- Екологічна безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні наукові положення про відходи різних виробницт, їх отримання, переробка, відношення людей до проблеми відходів.
Примірники : всього : ЧЗ(3), ФОНД(3), КР(1), ВВ(2)
Вільні : ЧЗ(3), ФОНД(3), КР(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075)/П 12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко Н. В., Евлаш В. В.
Назва : Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник
Вихідні дані : К.: ИНКОС, 2007
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.245
ISBN, Ціна 966-8347-53-6: 42.00 грн
УДК : 663.03(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)