Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробка капусти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.34/Б79
Автор(и) : Болотских, Александр Степанович
Назва : Капуста
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2002
Кільк.характеристики :318 с.: рис., цв. ил.
Серія: Домашняя библиотека
ISBN, Ціна 966-03-1669-0: 7.00 грн
УДК : 635.34
ББК : 42.342
Предметні рубрики: Капуста
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологические особенности, виды и разновидности капусты, технологии и способы ее выращивания, хранения и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:613.262/С60
Автор(и) : Соловых, Зинаида Харламовна
Назва : Капустные овощи и блюда из них
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :158, [2] с.: ил.
ISBN, Ціна 5-10-002261-2: 15.00 грн
УДК : 641.1:613.262
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--овощи--переработка капусты--переробка капусти--блюда из белокочанной капусты--страви з білокачанної капусти --блюда из квашеной капусты--блюда з квашеної капусти --блюда из цветной капусты--страви з цвітної капусти --блюда из брюссельской капусты--страви з брюсельської капусти --блюда из савойской капусты--страви з савойської капусти --блюда из краснокочанной капусты--страви з червонокачанної капусти --блюда из кольраби--блюда з кольрабі--блюда из брокколи--блюда із броколі--блюда из пекинской капусты--блюда з пекінської капусти--соусы--соуси--заправки--диетические напитки--дієтичні напої
Анотація: Характеристика различных видов капусты, показана их пищевая ценность, приведены рецепты домашнего приготовления холодных и горячих блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)